≡ Meniu

Hotpoint FI6 874 SP IX HA, cuptor Maxi Cooking de 73 litri

Îmi plac foarte mult cuptoarele incorporabile argintii precum Hotpoint FI6 874 SP IX HA. Când au de cumpărat un cuptor probabil că nu știi ce să alegi între un model pe gaz și unul electric. Avantajele unui model electric ar fi că nu au loc arderile de gaz (dau un gust rău mâncării și nu e sănătos), nu există pericolele asimilate gazului, iar coacerea se realizează uniform.

Modelul de față nu doar are un preț bun Vezi prețul special de azi, ci vine cu o fiabilitate ridicată demonstrată de garanție de 5 ani. Garanția aceasta lungă e o promoție cu valabilitate limitată întrucât în mod normal vine cu 2 ani.

Hotpoint FI6 874 SP IX HA, cuptor Maxi Cooking de 73 litri

Avantaje

Împrumută destul de multe lucruri de la Whirlpool, iar cele mai importante mențiuni ar fi: Ready2cook, aerul forțat, ușa cu amortizor (Soft Closing) și Maxi Cooking.
Ready2cook ar fi o caracteristică despre care putem spune că face ca pre-încălzirea să nu mai fie necesară, iar în acest fel se economisește timp și energie – undeva la 20%.
Capacitatea de 73 de litri face ca aparatul să fie unul numai bun pentru preparatul unei cantități mari de mâncare. Mai exact, oferă posibilitatea gătirii a 3 feluri în același timp.
La orice aparat pe curent electric e important consumul, iar în cazul acestui model e vorba despre clasa A+ cu un consum de curent de 0,91 kWh.
Nu e greu de utilizat având un panou de comandă touch, iar pentru afișarea diferitelor informații are un ecran LCD.

Concluzie

Aparatul Hotpoint FI6 874 SP IX HA, e unul modern prezent pe piață de ceva timp și care se recomandă prin funcții utile și consum redus de curent electric. Un al doilea lucru important (după consumul de curent) e
Dacă încă nu v-ați hotărât asupra unei plite atunci aș recomand modelul Hotpoint PKL 641 D2 IX HA pentru că vine cu Wok.
Despre brandul producător trebuie spus că e unul localizat în Marea Britanie și a fost înființat în 1911 (deci are o istorie de vreo 106 ani), iar în momentul de față e deținut de Haier (nu Heiner) și Whirlpool. Primul e un brand din China (cel mai important din această țară), iar al doilea numărul 1 la nivel mondial, fiind localizat în SUA.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu