≡ Meniu

Hotpoint FK 1032E C.20 X, cuptor cu control electronic

Cuptorul incorporabil Hotpoint FK 1032E C.20 X e un model destul de bun și care merită încercat. Poate că pare cam scump pentru mulți dintre voi, însă eu cred că e numai bun pentru cei care gătesc des și mult, e un aparat ușor de setat și poate face față oricărei provocări. Alături de acest cuptor veți putea folosi o plită modernă cu sticlă vitroceramică iar sistemul de încălzire poate fi cu inducție.

Alternativele sunt destul de multe ținând cont că acest model nu e unul prea accesibil. Astfel, puteți lua în calcul mai multe modele, dar ar trebui să le evitați pe cele cu gaz. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint FK 1032E C.20 X, cuptor cu control electronic

Alimentarea electrică a devenit cam standard deoarece e prezintă avantaje mai multe (decât o alimentare pe gaz). Capacitatea cuptorului e de 62 litri deci e suficient de mare pentru a găti mult. Clasa de eficiență energetică nu are prea mare importanță, după părerea mea, deoarece nu e un aparat care-l țineți mai tot timpul conectat (nu-l folosiți non-stop ca un aparat frigorific) Are clasa A care e satisfăcătoare și consumul e de 0.79 kW/h dar ține și de programul ales.

Controlul electronic e evident și e unul cu butoane touch. Deci sunt prezente și niște pictograme, acestea vă vor ușura munca. E dotat cu un LCD generos, timer, 11 funcții, ușă cu 3 geamuri de protecție etc. Ca și funcții are: încălzire rapidă, autocurățare catalitică, treaptă pentru pizza, ventilare tangențială, grătar ventilat etc.

Cuptorul are o putere de 2.7 kW care e suficientă, însă există variante și mai puternice. Un cuptor mai puternic presupune și un consum mai mare și mulți dintre voi nu doriți acest aspect. Pe partea de finisaj, se poate observa finisajul inox anti-amprentă.

Plusuri: multe funcții, geam rece, design elegant,m control electronic avansate cu butoane touch și rezultate excelente.
Minusuri: nu prea sunt.

Hotpoint FK 1032E C.20 X nu e o alegere prea accesibilă dar cu siguranță are dotările corespunzătoare. Dacă luați o plită electrică e nevoie de un buget mare, dar pentru cei care vor randament ridicat, pot alege o soluție pe gaz. Cele cu gaz sunt mai puternice însă există și plite electrice care pot concura cu acelea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu