≡ Meniu

Hotpoint FK 104 POX, cuptor negru cu clasa A+

Hotpoint FK 104 POX e un cuptor electric destinat celora interesați de realizarea unei bucătării cu aparatură incorporabilă. E făcut din materiale de calitate, iar aspectul exterior e unul de top (culoarea fiind inox și având un panou de comandă modern cu ecran).
Acest aparat poate fi utilizat acasă, dar și în bucătăria unui local mai mic.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii ace;tia primim un produs cu fiabilitate ok de la un brand americano-european.
Alături am pus și o imagine pentru a vă face o opinie despre acest aparat, mai exact despre faptul că are ecran LCD și un panou de comandă foarte modern.

Hotpoint FK 104 POX, cuptor negru cu clasa A+

Pe partea de specificații acest model e unul care se recomandă cu capacitatea de 59 de litri și cu faptul că are multe funcții.
E un model alimentat electric care are un consum de curent mic de 0,79 kWh, iar din această cauză clasa de eficiență energetică e A.
Unii ar fi tentați să întrebe cu ce e mai bun un astfel de aparat spre deosebire de altele de genul celora pe gaz. Răspunsul meu e că sre deosebire de cuptoarele pe gaz la cele electrice coacerea e uniformă, nu au arderi de gaze (mâncarea e mai sănătoasă) și nu mai aveg griji cu schimbarea buteliei sau ceva de genul.
Se poate face pâine ori alte tipuri de produse de patiserie deoarece aparatul are funcții corespunzătoare, iar în acest fel înlocuim aparate precum cele de făcut pâine ori cuptoarele cu microunde… într-o oarecare măsură.

Pro achiziția acestui model ar fi că vine de la un brand ok, multitudinea de funcții, capacitatea mare și că arată foarte modern.
Contra ar fi că nu are o clasă de eficiență energetică superioară.

Deci, dacă vrei un cuptor care să-ți completeze bucătăria realizată cu produse incorporabile atunci acest model ar fi recomandarea mea.
E un aparat sigur, și una dintre dovezi o reprezintă geamul de protecție cu 3 straturi.
Vă dați seama că e un aparat de îndelungă folosință și de aceea cred că ar merita să-i extindeți garanția. Poate că prețul pare mare, dar de acest aparat o să vă folosiți toată viața, iar de un telefon care costă 2000 lei o să vă folosiți maxim un an.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu