≡ Meniu

Hotpoint FK 83 X, cuptor multifuncțional cu inox antiamprentă

Hotpoint FK 83 X e unul dintre puținele modele mai ieftine și cu finisaj pe inox antiamprentă. Nu există un pachet promo cu plită inclusă dar poate că nici nu v-ar fi plăcut acea plită. Spun asta pentru că unii preferă plitele electrice cu inducție deoarece sunt elegante și nu mai necesită alimentare cu gaz. E o alegere modernă și instalarea e destul de ușoară. Alegerea corectă o puteți face în funcție de bugetul vostru și nu cred că veți putea face o alegere mult mai bună. Poate că pe viitor vor apărea cuptoare noi și care poate vor fi mai bune, însă acest cuptor mi se pare o investiție pe termen lung.

Alternativele sunt puține ținând cont că nu toate cuptoarele oferă așa dotări speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint FK 83 X, cuptor multifuncțional cu inox antiamprentă

Alimentarea electrică e cea mai bună soluție pentru cuptoare și nici nu prea se mai fabrică cuptoare pe gaz. Cele pe gaz nu încălzesc uniform iar rezultatele nu sunt chiar așa de bune. Cuptoarele electrice au mai multe funcții, tehnologii și gătesc uniform. Ca și dotări are: control mecanic (în ceea ce privește alegerea programului), ecran LCD, grill etc. Volumul său e de 59 litri care nuc nici mare dar nici mic. Spun asta deoarece există cuptoare cu capacități chiar mai mari de 70 litri.

Cu cât sunt mai mari cu atât sunt mai performante. Clasa de eficiență energetică e A și scoate în evidență consumul redus. Nu e vorba de aceeași clasă la toate modelele. Pe partea de funcții are: decongelare, treaptă pizza, produse de patiserie, ventilare tangențială etc. Ca și accesorii sunt incluse grătarul combi și tava de coacere. Designul e foarte elegant și combinația de negru-inox e plăcută. E vorba de inox antiamprentă și, după cum se numește, nu se vor forma amprente.

Plusuri: un design elegant, funcții multe, destul de voluminos, control electronic, grill și eficient.
Minusuri: nu are ghidaje telescopice.

Hotpoint FK 83 X e un aparat care necesită incorporare și care vă ajută să economisiți spațiu. Nu uitați că trebuie să alegeți o plită incorporabilă, iar randamentul e important când gătiți des pe ea. Aveți de ales între una pe gaz și una electrică, cea electrică e mai ieftin dar și mai puternică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu