≡ Meniu

Hotpoint FKQ 898E C.20, cuptor incorporabil pe culoarea albă

Hotpoint FKQ 898E C.20 e unul dintre puținele cuptoare incorporabile care sunt pe culoarea albă. Îl recomand deoarece e ieftin pentru ce oferă, adică raportul dotări/preț e foarte bun. Apreciez că are și funcție de autocurățare catalitică care vă poate ușura munca. Chiar și ghidajele sunt utile deoarece puteți scoate destul de ușor tava indiferent cât de grea este. Astfel de accesorii pot fi cumpărate și ulterior pentru un cuptor care nu le are.

Alternativele sunt puține în special dacă vreți neapărat pe o culoare mai deosebită. Majoritatea cuptoarelor sunt pe negru/inox. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint FKQ 898E C.20, cuptor incorporabil pe culoarea albă

Alimentarea sa e una electrică și nu vă recomand cele cu gaz deoarece nu încălzesc uniform. Cele electrice oferă rezultate mai bune în special că au dotări superioare. Capacitatea de 62 litri e cam cât media și deci puteți găti destul de mult. Are programe de gătit destul de multe și sunt diversificate. Controlul electronic e evident, dar are și control mecanic pentru aprinderea cuptorului.

Clasa de eficiență energetice e A și nu sunt multe modele care să aibă eficiență mai bună (A+ sau A++). Având în vedere că nu e un aparat care să-l folosiți nonstop, consumul nu mai are mare importanță ci doar rezultatele. Ecranul LCD e destul de vizibil chiar și dacă cuptorul e pe alb. Ca și funcții prezintă următoarele: dulciuri, pâine produse de patiserie, grătar ventilat și ventilare tangențială. Acestea sunt funcții mai speciale și nu sunt prezente la orice cuptor.

Sunt incluse următoarele: tavă adâncă, tavă normală, ghidaje telescopice și două grătare. Ghidajele sunt perfecte pentru cei care vor să scoată în siguranță tava în special dacă e grea. Nu e un accesoriu prea des întâlnit și de aceea cuptoarele cu ghidaje sunt ceva mai scumpe.

Plusuri: finisaj pe alb (e destul de rar), multe accesorii incluse, capacitate de 62 litri, rezultate excelente, control electronic etc.
Minusuri: nu sunt.

Hotpoint FKQ 898E C.20 e o alegere bună deoarece poate fi incorporat și astfel puteți economisi spațiu dar niște bani. Spun asta deoarece mi se pare destul de ieftin pentru acele caracteristici speciale iar cu o plită pe gaz cred că veți ajunge la un buget de 2000 și ceva de lei.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu