≡ Meniu

Hotpoint FKQ637J(W)HA, cuptor alb cu funcție pentru patiserie

Cuptorul incorporabil Hotpoint FKQ637J(W)HA e unul deosebit și se poate observa din imaginea de mai jos. Modelele clasice arată cam toate la fel și dacă nu vă place această culoare, cel pe negru cu inox pot fi alegerea corectă. Cu acesta se poate găti pizza dar și dulciuri mult mai bine decât cu altele. Pentru cei care vor să economisească, le recomand pachetele promo (cuptor cu plită). Din păcate, nu puteți alege voi pachetele, ele sunt deja făcute de producător dar sunt pentru diferite buzunare și oferite de diferiți producători.

Nu mi se pare scump de aceea nici nu prea sunt multe alternative. Dacă ar fi fost un cuptor foarte scump, atunci ar fi fost multe cuptoare alternative ieftine și bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint FKQ637J(W)HA, cuptor alb cu funcție pentru patiserie

Cuptorul are un volum de 62 de litri, alimentare electrică, clasă energetică A, control mecanic, ecran LCD, timer, grill și 6 funcții. Ușa cuptorului are 2 straturi pentru o izolație mai bună dar există cuptoare și cu 3 straturi. Dintre programe și funcțiile sale amintesc: treaptă pentru pizza, multi coacere, patiserie, grătar ventilat, ventilare tangențială etc. Panoul său oferă două butoane, cu cel din stângă se poate alege programul și cu cel din dreapta se poate alege temperatura de gătire. Cam așa e la multe modele și foarte puțini producători optează diferit. Mai există și cele cu control electronic pentru care e bine să vă informați din manualul său.

Accesoriile oferite sunt tăvile de coacere (adâncă și normală). Alte dotări care sunt ceva mai speciale sunt ghidajele pe inox. Chiar dacă puterea cuptorului e mare consumul variază în funcție de cum îl folosiți. El e undeva la 0.99 kW/h și poate să crească, deci acela e cel minim.

Plusuri: arată foarte bine, ecran LCD, ușor de folosit, destul de spațios, gătește uniform etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Hotpoint FKQ637J(W)HA nu e cel mai mare cuptor de pe piață dar nu veți avea nevoie de mai mult dacă nu gătiți mult. Cuptoarele mari sunt scumpe și de multe ori nici nu vă folosiți de performanțele sale maxime. Acesta se potrivește doar alături de o plită albă sau argintie (ideea e să fie o culoare deschisă).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu