≡ Meniu

Hotpoint FMF 723, mașină de spălat rufe cu A+++

Mașina de spălat Hotpoint FMF 723 e una din noua generație a acestui brand și care arată foarte bine. Poate fi o mașină din segmentul mijlociu deoarece are performanțe decente. Cu alte cuvinte, e un model care v-ar putea interesa, plus că nu nici foarte scumpă. Dacă doriți fiabilitate, performanță dar și eleganță, atunci acest producător le poate oferi într-un singur aparat. Acesta nu e singurul model de la acest brand, motiv pentru care aveți destule alternative. Nu vă pot recomanda orice model, eu aș opta pentru unul nou și eficient deoarece în timp veți economisi bani la factura de energie.

Dacă vi se pare cam scump, atunci trebuie să alegeți pentru un model cu capacitate inferioară de spălare ori centrifugare de 1000 RPM. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint FMF 723, mașină de spălat rufe cu A+++

Suportă o încărcătură de maxim 7 kilograme iar pentru cantități mai mici eu recomand să alegeți un program corespunzător. Ecranul LCD oferă informații destul de multe despre program sau setările alese. Centrifugarea e de 1200 RPM și asta presupune cam cât de bine stoarce rufele. Clasa de eficiență energetică e una dintre cele mai bune și e vorba de A+++.

Într-un program standard consumul de 0.94 kWh e destul de mic, însă nu e cel mai mic. Bineînțeles într-un program eco, e și mai mic. Programele de spălare are: extra-clătire, eco, cuverturi, baby, îndepărtare pete, antialergic, bumbac etc. Ideea e că aveți din ce alege pentru a obține rezultate excelente.

Funcțiile speciale sunt: Super Silent, Ecotech, sistemul Overflow, selectorul centrifugare, siguranța împotriva copiilor și programare întârziată. Ca și dimensiuni are: 85 cm înălțime, 60 cm lățime și 54 cm adâncime.

Plusuri: arată foarte bine, oferă rezultate pe măsură, performanțe bune, consum redus și programe de spălare.
Minusuri: nu prea sunt.

Hotpoint FMF 723 e o alegere destul de bună deoarece raportul performanță/preț e acceptabil. Pentru cei interesați de aspectul exterior al acestui aparat, am pus un clip la final din care se poate observa cam cum arată acesta. Se poate observa mai bine cum arată deoarece poza de sus nu e așa de mare și poate panoul de control nu e așa de vizibil.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • SILVIU

    Buna ziua am cumparat si eu aceasta masina de spalat dar din nefericire nu mam uitat bine cand am cumparato nu are manual de utilizare an limba Romana .Daca ma puteti ajuta ssmi trimiteti si mie pe adresa mea o copie a manualului .Va multumesc

Lasă un comentariu