≡ Meniu

Hotpoint FMSF 702B, model clasa A++ cu 1000 rotații și 7 kg

Hotpoint FMSF 702B EU este un model care tinde a premium și care are un cost de achiziție mic. Se adresează celora care vor să economisească la achiziție unui electrocasnic de spălat rufe, dar și celora care vor să economisească pe parcursul utilizării. Clasa de eficiență energetică e A++ și eu zic că e un model destul de bună deoarece într-un program standard o să consume 1,01 Kwh comparativ 0,67 kWh cât are Gorenje W7443LA (un model cu clasa A+++, deci puteți vedea diferența majoră între clase).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba de a spăla o cantitate de până în 7 kilograme cu resurse cât mai puține.

Hotpoint FMSF 702B, model clasa A++ cu 1000 rotații și 7 kg

Pe partea de caracteristici am menționat câteva lucruri mai sus și cred că ar trebui să mai adaug faptul că nu are un nivel de zgomot mare (e de 58 decibeli), că vine cu program eco ș icu 1000 rotații. Era mai bine dacă venea cu o viteză de centrifugare superioară deoarece acest lucru ar fi ajutat la o stoarcere mai bună a rufelor, printre multe altele.

Lucrurile pozitive la acest aparat ar fi costul de achiziție (adevărul e că acum e la ofertă și de aceea prețul e mai mic), că e disponibil cu o garanție de 5 ani, eficiența și că-i ușor de folosit.
Singurul lucru negativ e că nu are Fuzzy Logic, chiar dacă are program Eco care te va ajuta să economisești bani.

Deci, dacă te interesează o mașină de spălat care să nu arate doar bine, ci să coste puțin și să fie eficientă (adică să spele bine și cu resurse minime) atunci modelul acest ar fi unul pe care eu îl recomand. Dacă nu cunoașteți prea multe detalii legate de acest brand atunci trebuie să spun că e un brand americano-european care face electrocasnice de cea mai bună calitate.
Alături am pus și un clip în care vă puteți face o părere despre cum arată acest model. Trebuie să precizez că modelul similar cu acesta e cel din mijloc.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Stefan Marian

    Buna ziua, cum gasesc si eu un manual de folosire a acestui model, in limba romana?
    Dupa ce o sa o folosesc o sa pot sa-mi exprim si parerea despre acest model.

Lasă un comentariu