Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hotpoint FTCD 87B 6H, uscător ieftin și performant

Uscătorul de rufe Hotpoint FTCD 87B 6H e unul dintre cele mai interesante variante oferite de acest brand și care merită încercată deoarece oferă o capacitate de încărcare destul de bun. Tot mai multe mașini pot spăla o cantitate mare de rufe pentru că aceasta e cerința principală a clienților (să poată spăla cât mai mult). Arată destul de bine pe alb cu negru, iar panoul de control e destul de reușit și nu e nevoie de unul mai avansat deoarece nu oferă prea multe informații.

Sunt destul de multe mașini de spălat care se potrivesc decent alături de acest uscător, și nu trebuie să fie neapărat de la același brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint FTCD 87B 6H, uscător ieftin și performant

Nu veți găsi modele cu încărcare superioară pentru că toate au încărcare frontală. Modelele mai vechi nu au ușă transparentă dar și așa nu prea vă ajută cu mare lucru, însă parcă arată mai bine cu o ușă transparentă. Programul dorit poate fi ales ușor de pe panoul de control și veți observa că sunt destul de apropiate cu cele de la mașinile de spălat rufe. Se poate încărcare cel mult 8 kg de rufe iar consumul de energie e dat de eficiența energetică care e B.

Pentru a putea obține rezultatele dorite trebuie să alegeți un program corespunzător iar selectarea se face destul de ușor cu butoanele așezate central. Are dotări numeroase și o bună parte din ele le cunoașteți de la alte modele similare: blocare butoane, avertizare sonoră finalizare program, programare întârziată, uscare rapidă anti-șifonare la început și la sfârșit.

Plusuri: arată destul de bine, uscă suficient de mult, programe numeroase, fiabilitate etc.
Minusuri: nu am găsit.

Un posibil minus al acestui model ar fi dimensiunile deoarece ocupă destul spațiu și nici nu poate fi pus peste orice mașină (pentru a economisi spațiu). Hotpoint FTCD 87B 6H e o alegere performantă și pentru care aveți nevoie de o mașină de spălat suficient de performantă. Trebuie să luați în calcul că anumite programe de spălare au parametrii inferiori (pentru anumite țesături capacitatea de spălare e inferioară).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu