Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hotpoint FTGHL 641 D IX HA, plită cu design elegant

Plita incorporabilă Hotpoint FTGHL 641 D IX HA e una puțin diferită cu arzătoare orientate diferit. Arzătoarele acestei plite sunt poziționate în „cruce”, astfel pot fi puse vase mai mari și aveți acces rapid la arzătorul mic pentru că e poziționat în partea din față. Butoanele sunt depărtare de arzătoare și pictogramele alăturate vă vor ajuta. Aprinderea electrică integrată e cea mai utilă de pe piață, dacă e vorba doar de plitele pe gaz, pentru că cele electrice au control touch. Pentru a aprinde arzătorul, trebuie să apăsați și să rotiți butonul corespunzător arzătorului.

Dacă nu vi se pare prea accesibilă atunci, ar trebui să vă îndreptați atenția spre un model mai clasic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint FTGHL 641 D IX HA, plită cu design elegant

E o plită pe gaz care se potrivește perfect într-o bucătărie modernă cu aparate de ultimă generație. Totuși, nu are arzător Wok pentru cei care gătesc în stil asiatic, iar acel arzător poate mări puterea totală a plitei. Bineînțeles, această caracteristică nu e foarte importantă deoarece nu se adresează oricui. Are aceleași arzătoare ca oricare altă plită, iar puterea lor diferă în funcție de dimensiune.

Panoul de control e la fel ca și la restul plitelor și doar cele electrice pot oferi funții mai multe și butoane diferite. Grătarele sunt realizate din fontă care pot fi luate jos ușor pentru a ușura curățarea plitei. Dezavantajul principal a acestor grătare e că trebuie să ridicați oala când o mutați de pe un arzător pe altul. Dimensiunile acestui model nu sunt prea relevante cât timp aveți un blat spațios, iar adâncimea sa e de cel puțin 60 cm.

Plusuri: are un aspect elegant, arzătoare puternică, nu ocupă mult spațiu, aprindere electrică la o mână (apăsare și rotire).
Minusuri: nu sunt.

Acest model Hotpoint FTGHL 641 D IX HA mi se destul de atrăgător datorită finisajului pe inox și butoanele au același finisaj. Aceasta se potrivește perfect alături de un cuptor argintiu/negru și brandul nu trebuie să fie neapărat același. Însă e bine să fie un brand cunoscut și experimentat, pentru ca aparatul să aibă o fiabilitate ridicată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu