≡ Meniu

Hotpoint H5GG5F X UA, aragaz pe inox cu grill

Aragazul Hotpoint H5GG5F X UA e unul destul de reușit din cele mai multe puncte de vedere. Nu toate aragazurile scumpe au dotări speciale ca: rotisor, ghidaje telescopice, capac din sticlă, control digital etc. Acest model poate fi inclus în segmentul mijlociu dar acest aspect e vizibil și după prețul său. Dacă nu aveți spațiu pentru multe aparate, atunci puteți lua în considerare și un cuptor incorporabil care nu are plită inclusă (totuși, există pachete promo cuptor + plită). Plitele pot fi puse cam pe orice blat și sunt mai late decât cele ale aragazurilor, deci puteți pune vase mai mari.

Alternative pot fi aragazurile electrice și mixte, deoarece acesta nu e chiar ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint H5GG5F X UA, aragaz pe inox cu grill

Ca și dotări are: plită pe gaz, grill, timer, grill, siguranță etc. Aceste dotări sunt oarecum standard dar la unele sunt mai puține (în special, la variantele foarte ieftine). Plita are 4 zone de gătit (arzătoare) și fiecare prezintă siguranță (se întrerupe alimentarea după ce se stinge flacăra). La cuptoarele electrice nu mai e nevoie de ea. Cele electrice au chiar și ventilator pentru răcire ori distribuire uniformă a căldurii.

Cuptorul poate face față aproape oricărui preparat deoarece e puternic cu acel grill, are siguranță și timer. Ca și accesorii, acest aragaz oferă următoarele: tavă, grătar pentru cuptor și capac din sticlă. În general, finisajul pe inox dă un plus de eleganță dar există variante și pe negru care pot concura cu acesta însă nu oferă aceleași caracteristici. Dimensiunile sale sunt următoarele: 50 cm lățime, 60 cm adâncime și 85 cm înălțime.

Plusuri: are capac din sticlă, grill, cuptor spațios, finisaj elegant (pe inox), ecran digital pentru timer.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Hotpoint H5GG5F X UA e o alegere bună dacă vă interesează eleganța și dacă nu aveți un brand favorit, puteți lua în considerare și altele. Sunt mulți producători care oferă soluții moderne și fiabile. Dacă vreți o plită mai mare atunci trebuie să căutați un aragaz mai lat – de 60 cm. Oricum, majoritatea au o lățime de 50 cm pentru a nu ocupa prea mult spațiu în bucătărie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu