≡ Meniu

Hotpoint KIB 644 C E, plită neagră cu inducție

Plita incorporabilă Hotpoint KIB 644 C E e una modernă deoarece are tehnologie de încălzire cu inducție. Această tehnologie e așa de avansată încât doar vasul e încălzit, iar plita se menține mereu rece. Poate că există multe plite cu inducție dar multe costă peste 1500 lei, iar acesta poate fi considerată una ieftină. Nu are rost să alegeți o plită electrică simplă deoarece nu gătește la fel de bine (repede). Randamentul acestei plite poate fi comparat cu cel oferit de o plită pe gaz, totuși uneori la cele cu inducție e mai mare. Chiar dacă are un cost lunar mai mare, cele electrice sunt mai comod de utilizat.

Dacă nu vă place că e prea scumpă, atunci alegeți una pe gaz deoarece randamentul e relativ același. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint KIB 644 C E, plită neagră cu inducție

Alimentarea electrică e evidentă la această plită. Doar după cum arată, vă puteți da seama că nu e una pe gaz. Modelele pe gaz au arzătoare, un panou diferit și butoanele touch nu sunt prezente. La aceasta panoul e așezat frontal, butoanele sunt de tip touch și pictogramele sunt de folos (veți ști de fiecare dată pentru ce sunt).

Are patru zone de gătit dar nu sunt ca la alte plite, are două arzătoare normale și două arzătoare mari. Cele mari sunt cele mai performante și chiar și pe cele normale puteți găti. Ca și funcții speciale are blocare butoane (ideal pentru cei care au copii), timer și taste senzitive. Finisajul lucios poate da un plus de eleganță bucătăriei și plita poate fi pusă în orice bucătărie deoarece culoarea neagră se asortează cu orice.

Plusuri: putere ridicată, ușor de folosit, design elegant, fiabilitate și preț atractiv.
Minusuri: nu are zone de gătit cu forme mai deosebite (ovale sau dublu circulare).

Chiar dacă, Hotpoint KIB 644 C E e un aparat pentru care puteți opta dar sunt alte variante și fiecare oferă ceva diferit. În funcție de bugetul alocat, puteți lua una ca acesta ori una diferită ca și funcții. Cele pe gaz nu oferă multe funcții deoarece au doar butoanele push-up și nu au control electronic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu