≡ Meniu

Hotpoint KRC 640 B, plită pe negru cu inducție

Hotpoint KRC 640 B e un model avansat de plită fiind realizată din materiale de calitate superioară, adică e realizată din sticlă ceramică de culoare neagră.
Se adresează persoanelor cu un buget mediu interesate în a-și achiziționa o plită ușor de utilizat și care să arate bine.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe parcursul utilizării ne vor recupera banii deoarece acest model are o clasă de eficiență bună întrucât fiind pe inducție se încălzește doar vasul și nu toată suprafața precum la cele vitroceramice.

Hotpoint KRC 640 B, plită pe negru cu inducție

E un aparat cu touch control, iar din această cauză totul e foarte ușor de utilizat. Vine cu siguranță sporită, mai exact e sigur chiar și pentru copii întrucât vine cu funcția Child Lock care blochează comenzile touch. Această funcție protejează copiii, dar și modificarea accidentală a setărilor.
Se pot seta diferite trepte de putere (9 la număr) pentru o preparare eficientă a ceea ce doriți. Pentru a vă face o părere despre puterea arzătoarelor trebuie să vă zic că cel mi are 1.2 kW, cel normal are 1.8 kW, iar cel mare are 2.3 kW. Aceste valori sunt similare celora unei plite pe gaz.
Întrucât poate că nu se vede din imagini trebuie să spun că panoul de comandă e poziționat frontal. Acesta e unul format din afișaj electronic și taste touch. După cum ziceam anterior panoul e vine cu sistem de protecție copii. De asemenea are și indicator de căldură reziduală.
Poate că vă interesează dimensiunile sale pentru a vedea dacă se integrează în mobila dvs. Dimensiunile sunt 4,8x59x52 (ÎxLxA cm), deci unele normale.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, că vine de la un brand de încredere (e un producător european răspunzător și pentru brandul Indesit), economisește electricitate (fiind pe inducție) și are o comandare modernă prin comenzi senzitive.

Deci, dacă te interesează o plită de nuanță neagră de la un brand fiabil (Hotpoint Ariston) atunci modelul KRC 640 B ar fi o variantă mai mult decât ok.
Trebuie să vă luați și un cuptor electric bun, modele ok de la acest brand fiind aici. Și, dacă vreți ceva pe negru atunci recomand Arctic AROIM24500BC.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu