≡ Meniu

Hotpoint LFB5B019, mașina de spălat vase de 13 seturi

Hotpoint LFB5B019 e o alegere foarte bună pentru cei care vor un ajutor acasă și nu au mai avuto mașină de spălat vase. Acesta poate fi cadoul perfect pentru persoana iubită sau puteți opta și pentru o variantă incorporabilă. Nu există alte tipuri de aparate care să înlocuiască pe acesta, ci doar modele care se instalează diferit (clasic, parțial incorporabil sau complet incorporabil).

Dacă o mașină de spălat vase ca aceasta vi se pare prea mare, există și variante compacte cu capacitate de 7 seturi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint LFB5B019, mașina de spălat vase de 13 seturi

Capacitatea acestui aparat e de 13 seturi care e mai mult decât satisfăcător. Adică poate spăla pentru 13 persoane sau dacă vorbim de mai multe mese (vasele pentru întreaga zi), ei bine, poate spăla vasele și tacâmurile a unei familii. Un set incluse multe tipuri de vase, tacâmuri, pahare etc. În funcție de mașina aleasă, ea poate să aibă coșuri reglabile pe înălțime astfel că interiorul e ceva mai flexibil. Eu vă recomand să spălați chiar și accesoriile aparatelor cu acesta.

Clasa energetică e A+ iar consumul de energie într-un program standard e corespunzător. Are doar 5 programe de spălare dar pentru cei care nu știu, acest model poate chiar usca vasele ca oricare alt aparat similar. Deci după finalizarea programului de spălare, voi puteți pune vasele înapoi la locul lor.

Are un control mecanic care nu e cel mai reușit dar e ușor de folosit. Pe partea de programe și funcții oferă: sistem overflow, încărcare la jumătate, intensiv, rapid etc. Are programele de spălare standard iar dacă aveți de spălat mai puțin, o puteți face cu funcția anterior amintită. Accesoriile acestui aparat sunt următoarele: coș tacâmuri, coș superior reglabil Lift-up și coș glisant. Dimensiunile sale sunt cele care le știți de la modelele obișnuite și nu veți găsi încă variante Slim, poate doar cu capacitate de spălare mai mică.

Plusuri: accesorii interesante, consum redus de resurse, ușor de folosit, poate spăla destul de mult etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Hotpoint LFB5B019 nu are un panou de control prea avansat și se poate observa din poza de sus. Cele cu control electronic arată diferit dar și constă mai mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu