≡ Meniu

Hotpoint LFD 11M132 OCX EU, mașină de spălat vase cu 14 seturi

Mașina de spălat vase Hotpoint LFD 11M132 OCX EU e una cu performanțe destul de ridicate și care arată bine. Această mașină de spălat vase e una cu 14 seturi și poate spăla destul de bine și cantități inferioare. La capitolul eficiență, acest aparat excelează deoarece are A+++ – cea mai bună clasă energetică de pe piață. Nu cred că va mai exista o clasă mai bună, iar producătorii își vor îndrepta atenția mai mult spre tehnologii și design.

Alternativele sunt mașinile de spălat mai mici care costă mai puțin și nu ar avea sens să dați prea mulți bani pe o mașină de spălat (adică să nu cumpărați una mai scumpă decât aceasta). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint LFD 11M132 OCX EU, mașină de spălat vase cu 14 seturi

În total are 11 programe de spălare, iar eu amintesc: auto fast, cristale, auto normal, auto intensiv, duo wash, goodnight etc. Ca și dotări are un ecran LCD, siguranță copii, protecție inundații și clasele A la spălare+uscare. Deci dacă nu ați știut, acest aparat se ocupă și de uscare vaselor iar temperatura poate fi setată ușor (sunt disponibile 2 nivele).

Alte dotări ale acestui aparat sunt: senzor sistem, sistem de uscare cu Extra Wind, indicator luminos de presiune la clătire, element de încălzire ascuns și FlexiPower. Panoul său de control are funcția de amânare pornire, indicator pentru sare, dar și diverse butoane pentru selectare programelor.

Coșul de la interior e reglabil pe înălțime dar alte mașini au și alte accesorii. Consumul de energie e 0.83 kW la ciclu de spălare, iar cel de apă e irelevant. Nu e chiar silențioasă însă nu le puteți avea pe ambele (performanță și zgomot redus). Dimensiunile sale sunt generoase deoarece spală mult iar spre deosebire de cele de 10 seturi, aceasta are o lățime de 60 cm. Acest aspect mi se pare destul de logic și nu veți găsi modele și mai mari. La cele incorporabile, veți observa că performanțele sunt mai mici și prețul e mai mare.

Plusuri: are o capacitate mare de spălare, arată bine, consumă puține resurse, multe funcții etc.
Minusuri: nu e chiar ieftină.

Hotpoint LFD 11M132 OCX EU nu poate fi un aparat foarte ieftin și se observă ușor doar după cum arată. Puteți lua în acest buget un model care se incorporare dar care nu o să spele la fel.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu