≡ Meniu

Hotpoint LFD11M132, mașină cu capacitate de 14 seturi

Mașina de spălat vase Hotpoint LFD11M132 e una care nu necesită incorporare și se poate observa din poza de jos. La cele incorporabile, panoul de control e ceva mai mic și e pe marginea de sus. Dacă vreți să economisiți spațiu dar nu vreți să dați prea mult pe un așa aparat, optați pentru unul incorporabil cu 10 seturi.

Poate că nu e chiar ieftin, dar mai sunt și cele compacte cu capacitate de 7 kg. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint LFD11M132, mașină cu capacitate de 14 seturi

Capacitatea de încărcare maximă e de 14 seturi și se poate spăla chiar și jumătate din cantitate. Multe modele au opțiunea de încărcare la jumătate și sunt prezente la modelele mari. Pe partea de eficiență are A+++ la consumul de energie, A la spălare și A la uscare. În total are 11 programe iar controlul e mecanic cu ecran digital care afișează unele informații. Programele și opțiunile disponibile sunt următoarele: siguranță copii (blocare butoane), bio/eco, Auto Fast, Auto Intensiv, Duo Wash, Auto Normal, Express 30′, Goodnight și Cristale. O altă tehnologie care nu am prezentat-o e elementul de încălzire ascuns.

Panoul de control conține opțiunile și funcțiile cunoscute. Coșul reglabil pe înălțime e foarte util cât timp folosiți vase mai mari, astfel interiorul e mai „flexibil”. La alte modele (mai scumpe), coșurile sunt ceva mai deosebite dar nu e vorba de toate mașinile ci doar cele clasice. La cele incorporabile, lucrurile stau diferit deoarece sunt mai compacte. Consumul anual e undeva la 2520 litri de apă iar cel de energie e undeva la 237 kW. La un ciclu de spălare, mașina consumă doar 0.83 kW dar, deasemenea, depinde de program.

Pe partea de dimensiuni are: înălțime de 85 cm, lățime de 60 cm și adâncime de 60 cm. E un model destul de silențios deoarece nivelul de zgomot e doar de 42 dB și depinde programul ales.

Plusuri: are o capacitate de spălare destul de mare, consum redus de resurse, aspect plăcut, fiabilitate etc.
Minusuri: panoul de control arată foarte bine.

Hotpoint LFD11M132 e o alegere foarte dacă nu aveți timp pentru a spăla și usca vasele. Poate spăla pahare sau tacâmuri, dar acceptă și vase de mai multe tipuri. Unele aparate au accesoriile care pot fi spălate și le puteți introduce în această mașină.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu