≡ Meniu

Hotpoint-Ariston LFF 8M132 EU, mașină de spălat cu 14 seturi

Hotpoint-Ariston LFF 8M132 EU nu e o mașină de spălat vase incorporabilă dar poate fi pusă sub blat dacă înălțimea e corespunzătoare. Poate spăla până la 14 seturi de vase iar cu programul corespunzător, puteți obține cele mai bune rezultate. Cele incorporabile sunt mai scumpe ori pot spăla mai puțin. Spun asta dacă vreți să luați în calcul același buget. Îl recomand pentru că e și la promoție iar reducerea de preț e mare. Aceasta trebuie să se potrivească cu restul aparatelor adică restul trebuie să fie tot pe alb.

Alternative sunt mașinile mai ieftine ori chiar mai dotate. Depinde și de ce sunteți interesați, poate vreți o mașină pe inox sau incorporabilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint-Ariston LFF 8M132 EU, mașină de spălat cu 14 seturi

Poate spăla cel mult 14 seturi iar pentru mulți poate părea mult, ei bine, e mult deoarece poate spăla cât pentru 14 persoane. Un set include multe tipuri de vase, pahare, tacâmuri etc. Nu e prea mult, dacă vreți să spălați vasele pentru întreaga zi, adică pentru mai multe mese. Ca și clase de eficiență energetică are A la spălare, A la uscare și A+++ la consum energetic.

Ca și programe și opțiuni, mașina oferă: cristale, delicat, înmuiere, express 30, duo wash etc. Alte tehnologii care nu le-am menționat sunt: Ecotech, indicator luminos de presiune la clătire, element de încălzire ascuns, sistem de uscare Extra Wind și senzor system. Pe panoul său de control sunt prezente funcțiile de programare întârziată, selector temperatură și indicatorul de sare.

Consumul de energie e de 237 kW și acesta e cel anual, pe când cel de apă e la fel la toate (se ține cont de capacitatea de spălare).

Plusuri: are un consum redus de energie, panoul de control avansat, arată bine, ușor de folosit, spală mult și bine.
Minusuri: nu și-o permite oricine.

Hotpoint LFF 8M132 EU poate fi considerată ca fiind un ajutor bun în bucătărie sau unde doriți să o puneți. Nu există un alt tip de aparat electrocasnic mai bun pentru a spăla vasele. Bineînțeles, acesta are dimensiunile clasice 60 cu 60 cm iar înălțimea e 85 cm ca la restul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu