≡ Meniu

Hotpoint LFF 8M132 IX EU, mașină de spălat cu clasă A+++

Hotpoint LFF 8M132 IX EU e un model destul de performant și care l-aș recomanda oricui. E lansat de un brand cunoscut și care are experiență în acest domeniu. Nu există parate care să-l înlocuiască pe acesta, iar pe lângă acele vase, pahare și tacâmuri, voi puteți introduce și accesoriile aparatelor (care pot fi spălate).

Dacă vi se pare scump, alegeți unul pe alb ori cu o capacitate de spălare mică. Cu cât e mai mică cu atât are mai puține tehnologii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint LFF 8M132 IX EU, mașină de spălat cu clasă A+++

Mașina de spălat de mai sus are o capacitate destul de mare de spălare – 14 seturi. Există mașini cu opțiune de încărcare la jumătate, astfel rezultatele nu sunt afectate și nici consumul nu e mare. Panoul de control e unul destul de ușor de folosit deoarece are un ecran LCD, programe destul de multe și funcții diverse.

Clasa de eficiență energetică e A+++ și la spălare e A, iar la  uscare e tot A. Deci acest aparat se va ocupa și de uscarea vaselor iar voi trebuie doar să le scoateți din aparat. Are 8 programe în total și le voi enumera: auto intensiv, auto normal, delicat, înmuiere, cristale, Duo Wash, bio/eco, siguranță copii, protecție inundații etc. Poate fi ajutată temperatura la spălare dar aveți de ales doar între 2 trepte.

Alte tehnologii ale acestui aparat sunt următoarele: Ecotech, Sensor System, indicator luminos de presiune la clătire, sistem de uscare Extra Wind și elementul de încălzire ascuns. Panoul de control e unul destul de simplu chiar și cu acel LCD. Ideea e că sunt prezente diverse pictograme care vă pot ajuta să faceți alegerea corectă. Consumă doar 0.83 kW/ciclu de spălare deoarece are clasa A+++ și multe tehnologii. Clasa energetică evidențiază eficiența aparatului și la multe modele e A+ dar nu ca și la cea de sus.

Plusuri: spală destul de mult, consum de energie scăzut, arată foarte bine, multe tehnologii.
Minusuri: nu e prea ieftină.

Pot spune că Hotpoint LFF 8M132 IX EU intră la categoria lux deoarece nu e chiar ieftină și e performantă. Ecranul LCD nu e mare deci nu oferă multe informații, iar mașinile cu control electronic oferă ceva mai multe informații.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu