≡ Meniu

Hotpoint LSFF 9M124 CX EU, mașină de spălat vase pe inox

Mașina de spălat vase Hotpoint LSFF 9M124 CX EU e una cu lățime de 45 cm și nu trebuie incorporată, dar ca oricare alta, poate fi pusă sub blat. Înălțimea sa e aceeași. Dacă mașina aceasta vi se pare prea scumpă, singurele soluții sunt cele compacte. Nu are sens să alegeți un model vechi la mâna a doua deoarece nu se oferă garanție. Modelele noi sunt mai fiabile și deci durează ceva mai mult. Cu alte cuvinte, sunt o investiție mai bună și câștigați timp.

Dacă e să luăm un calcul un aparat care poate înlocui pe acesta, ei bine, nu există. Există variante mai mari/mici, cu instalare diferită sau poate chiar variante compacte (pe jumătate față de un aparat clasic). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint LSFF 9M124 CX EU, mașină de spălat vase pe inox

Capacitatea sa e de 10 seturi dar se poate spăla și jumătate. E nevoie de funcția de încărcare la jumătate deoarece deoarece nu veți spăla vasele pentru toată ziua ci doar pentru o singură masă (în cazul în care ). Clasa energetică e foarte importanță dacă ținem cont de cât de eficiență. – A++. Poate fi mai bună la alte modele dar nu e necesară. Are 9 programe de spălare, afișaj LCD, la spălare are clasa A și la uscare tot A.

Pe partea de funcții și opțiuni are: protecție inundații, bio/eco, autointensiv, cristale, auto normal, ultra intensiv etc. Deci se poate observa că are programe speciale pe lângă cele normale. La capitolul tehnologii, are ca dotări: element de încălzire ascuns, indicator luminos de presiune la clătire, iar pe panou are indicator sare și programare întârziată.

Accesoriile sale sunt puține și e normal deoarece e o variantă ieftină. Are doar compartimentul pentru sare . Consumul de apă e variabil, depinde program dar e irelevant deoarece ține cont de cât poate spăla. Pe noi ne interesează consumul energetic și dacă e să-l folosiți des, pe an poate consuma cam 211 kW, iar per ciclu de spălare undeva la 0.74 kW. Dacă e să-l puteți sub blat, dimensiunile sale sunt cele standard.

Plusuri: are multe programe de spălare/opțiuni, destul de silențioasă, oferă rezultate bune, ușor de folsoit, arată bine și e fiabilă.
Minusuri: nu sunt.

Hotpoint LSFF 9M124 CX EU poate fi destul de scump ținând cont de faptul că pentru o bucătărie e nevoie și de alte aparate. Dar nu trebuie să le luați pe toate de o dată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu