≡ Meniu

Hotpoint LSFK 7B019 X EU, model clasa A+

Cum lumea a progresat e important să ne înconjurăm de electrocasnice care ne ajută să avem mai mult timp liber la dispoziție, iar un astfel de aparat electro e Hotpoint LSFK 7B019 X EU. Această mașină de spălat e una care poate spăla 10 seturi cu ajutorul a 7 programe, iar consumul de curent va fi unul minim întrucât vine cu clasa A+ de eficiență energetică.
Un astfel de aparat electrocasnic e pentru cei interesați să spele vase rapid acasă ori la un restaurant. La o pensiune sau restaurant având un aparat precum acesta nu va trebui să plătiți o persoană special pentru a spăla vasele.

Nici nu pot spune că ar costa mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat eficient din toate punctele de vedere (are clasa A chiar și la uscare).

O să puteți să-l amplasați unde doriți deoarece lățimea e de 45 cm, iar înălțimea de 85. Atunci când e pus în funcțiune și spală nu o să facă mult zgomot deoarece nivelul de zgomot e de 49 decibeli.
Pentru spălarea vaselor care nu sunt chiar așa de murdare există programul express 25 (25 minute), iar pentru cele mai încărcare există un program special de înmuiere.
Controlul aparatului e unul mecanic ceea ce garantează siguranță în utilizare, panoul fiind unul localizat superior

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine (de culoare inox), că are fiabilitate ridicată, că vine cu diferite setări (două nivele de temperatură etc) și că nu e deranjant în utilizare (e ușor de folosit și nu face mut zgomot).
Contra ar fi lipsa detectării automate a cantității. Mă refer la faptul că nu are Fuzzy Logic (sistem de detectare a cantității și adaptare a resurselor în funcție de aceasta).

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine și să funcționeze mai bine atunci îți recomand acest model.
În cazul în care aveți reticențe pe motiv că nu cunoașteți brandul atunci trebuie să vă spun că Hotpoint e un brand americano-european. A fost fondat în anul 1911 în Ontario California, în concluzie vorbim de un nume vechi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu