≡ Meniu

Hotpoint LSTF 7B019, mașină de spălat de 45 cm

Mașina de spălat Hotpoint LSTF 7B019 e una care poate spăla până la 10 seturi de vase și sunt incluse și tacâmurile. Aceste aparate se ocupă chiar și de uscare vaselor. Nu există aparate care să poată facă același lucru, acesta e realizat special pentru a spăla vase, tacâmuri, pahare, dar și unele accesorii ale unor aparate. Sunt multe aparate care au accesorii din plastic sau dintr-un material rezistent și care poate fi introdus în mașină. Nu toate mașinile de spălat au aceleași programe, unele au programe de spălare suplimentare care pot oferi rezultate mai bune.

Alternativele sunt mașinile de spălat care nu se incorporează ori dacă vreți ceva mai bun, alegeți cu mai multe tehnologii ori capacitate de spălare mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint LSTF 7B019, mașină de spălat de 45 cm

O capacitate de 10 seturi e mult .deoarece un set incluse multe tipuri de vase, pahare și tacâmuri. Dacă nu veți umple mașina, atunci puteți spăla și alte lucruri dar care să încapă și să nu afecteze mașini (să nu fie prea mari). Controlul e mecanic și destul de ușor de folosit. În total are 7 programe care pot fi diferite de la o mașină la alta, iar diferența o fac programele speciale.

Are indicator luminos de presiune la clătire, element ascuns, selector temperatură. Pe partea de consum are 0.83 kW per ciclu de apă și 10 litri de apă. Acestea pot să difere în funcție de programul ales sau chiar și unele opțiuni. Clasa A+ a devenit standard pentru mai multe modele printre care care e și cel de sus. La spălare și uscare are clase la fel de bune – A, și reies din specificațiile tehnice. Se poate ajusta temperatura însă există doar 2 nivele. La instalare e bine să verificați dimensiunile aparatului, ele sunt menționate în manualul său (mă refer la cele ale nișei).

Plusuri: e eficientă, fiabilă, încăpătoare, interior bine împărțit, ușor de folosit, instalare ușoară și elegantă.
Minusuri: nu prea sunt.

Hotpoint LSTF 7B019 poate fi pusă în orice bucătărie însă trebuie să aveți un mobilier corespunzător alimentare electrică, cu apă și scurgere pentru apă. E bine să cumpărați un mobilier ulterior.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu