≡ Meniu

Hotpoint LSTF 9B116 C, mașină de spălat vase complet incorporabilă

Mașina de spălat vase Hotpoint LSTF 9B116 C e una incorporabilă și nu se instalează parțial și complet. Adică puteți să o incorporați perfect în mobilier fără ca ea să iasă prea în evidență. Nu există alte tipuri de aparate care să-l poată înlocui și performanțele diferă de la un model la altul. Unele au tehnologii mai multe altele mai puține, dar și specificațiile tehnice. Panoul de control e dispus diferit și selectarea programului se face înainte de a închide ușa aparatului (se observă în poza alăturată). La interior arată diferit față de alte mașini și fiecare oferă ceva în plus/minus depinde de tehnologii ori accesorii (coșuri).

Alternative sunt mașinile care nu pot fi incorporate dar pot fi puse sub blat dacă se dorește. Ele sunt mai ieftine pentru aceleași performanțe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint LSTF 9B116 C, mașină de spălat vase complet incorporabilă

Capacitatea mașinii e de 10 seturi care e acceptabile chiar și pentru o familie de 3-4 persoane. Astfel o veți folosi o dată pe zi în cazul în care vreți să spălați vasele a două mese (prânz și cină). Poate spăla chiar și tacâmuri sau accesoriile unor aparate. Clasa de eficiență energetice e A+ care e conformă cu consumul de energie. Mai precis, pentru un ciclu de spălare, consumul se situează undeva la 0.83 kW iar cel de apă e de 9 litri.

Are 9 programe de spălare dintre care amintesc: bio/eco, express, goodnight, ultra intensiv etc. Poate fi ajustată temperatura pentru a obține rezultate mai bune. Are tehnologii ca: Sensor System, element de încălzire ascuns și indicator luminos de presiune la clătire. Există opțiunea de amânare pornire/programare întârziată cu care puteți alege când să spele. Dimensiunile sale sunt importante atunci când doriți să o instalați, însă vă interesează doar cele ale nișei.

Plusuri: are un consum redus de resurse, prezintă eleganță, ușor de folosit, destule funcții și programe diversificate.
Minusuri: nu oricine își permite un așa aparat.

Hotpoint LSTF 9B116 C poate fi un ajutor în bucătărie iar dacă vi se pare scump, atunci alegeți un model mai mic, fără incorporare ori alegeți o sursă de finanțare ca ratele fixe.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu