Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hotpoint LTB4B019, mașină de spălat vase ieftină cu 13 seturi

Mașina de spălat vase complet incorporabilă Hotpoint LTB4B019 mi se pare o alegere deoarece are interior flexibil și spațios, motiv pentru care pot fi puse tigăi și oale la spălat. Cu multe modele de 9-10 seturi nu veți putea spăla prea multe sau vase mari, ci trebuie să vă rezumați la farfurii, tacâmuri și pahare. În acest buget nu sunt prea multe modele cu capacitate atât de generoasă și nici cele standard nu ar putea concura cu acesta. Totuși, nu oricine optează pentru o astfel de variantă deoarece necesită un mobilier la comandă sau trebuie modificat cel actual.

Aceste aparate sunt tot mai populare și nu nici nu veți mai folosi atât chiuveta cu un astfel de „ajutor” în bucătărie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint LTB4B019, mașină de spălat vase ieftină cu 13 seturi

Mă gândesc că vreți acest model pentru că are o capacitate mare de spălare și uscare, iar programele sunt cele standard. Chiar dacă clasa de eficiență energetică e A+, la spălare și uscare are clasa A. Ca și o opțiuni suplimentară, mașina oferă posibilitatea înmuierii vaselor, dacă le aveți de mai mult timp murdare și pentru a nu alege programul intensiv. Consumul de energie la ciclu de spălare e scăzut – 1.04 kW, dar există variante care pot consuma mai puțin datorită unor tehnologii, însă trebuie să scoateți mai mulți bani din buzunar. Deci într-un final tot pe acolo veți ajunge cu aproape orice model.

Accesoriile incluse sunt următoarele: coș tacâmuri, compartiment sare, cos superior reglabil Lift-Up, cos tacâmuri glisant. Toate acestea pot fi văzute mai bine în clipul de la final care vă poate ajuta să faceți alegerea corectă.

Plusuri: spală mult, interior flexibil, instalare Fast Fix, consum mic de energie, rezultate foarte bune și altele.
Minusuri: nu are încărcare la jumătate.

Hotpoint LTB4B019 îl recomand deoarece nu aș avea ce să-i reproșez în acest preț și nu orice producător poate oferi o soluție atât de accesibilă. Aceste aparate nu mai sunt atât de scumpe cum au fost odată și sunt chiar mai eficiente energetic, deci nu ar trebuie să afecteze prea mult valoarea facturii de la energie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu