Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hotpoint LTB6B019C, mașină de spălat vase de 60 cm

Mașina de spălat incorporabilă e ceva mai dificil de instalat, dar merită să o aveți dacă vă doriți o bucătărie modernă iar Hotpoint LTB6B019C e recomandarea mea. Există și variante puțin mai ieftine cu lățime de 45 cm pentru că au o capacitate de 9 sau 10 seturi. Designul e aceleași la exterior la mai toate modelele, dar la cele complect incorporabile puteți pune o ușă de mobilier pentru ca acest aparat să nu fie atât de vizibil. Sunt destule branduri cunoscute, dar acesta e unul dintre cele mia populare și experimentate de pe piață.

Alternative sunt variantele clasice dacă vreți să fie puțin mai ieftin, dar diferența e mică la ele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint LTB6B019C, mașină de spălat vase de 60 cm

Capacitatea maximă de încărcare e de 13 seturi dar puteți spăla și mai puțin cu un program corespunzător și cu opțiunea de încărcare la jumătate aleasă. Cele mai importante caracteristici tehnice ale acestui model sunt următoarele: clasa de eficiență A+, 6 programe de spălare, capacitatea de spălare.

Modelele mai avansate sunt acestea care se incorporează și panoul e cu control electronic. Deci nu are un panou de control frontal și e în partea de sus, iar alegerea opțiunilor se face înainte de închiderea ușii. Coșurile sunt destul de mare și puteți pune chiar și accesoriile aparatelor de bucătărie. Sunt două coșuri, unul în partea de sus și unul în partea de jos, dar e și cel pentru tacâmuri care se poate observa destul de ușor.

La finalizarea programului, vasele sunt foarte bine uscate, deci puteți să le puneți imediat la locul lor. La un ciclu de spălare, acest model are un consum de numai 1.04 kWh și nu e vorba de un model chiar atât de mic. Consumul ține și de capacitatea de încărcare iar un model compact poate consuma cu până la 30-40% mai puțin.

Plusuri: interior spațios, spală destul de mult, consum mic de energie, fiabilă și accesibilă.
Minusuri: nu sunt.

Hotpoint LTB6B019C poate fi un adevărat ajutor în bucătărie dacă nu mai aveți timp și pentru a spăla vasele, paharele și tacâmurile. Ideea e că petreceți destul de mult timp gătind și poate că restul timpului vreți să-l petreceți alături de cei dragi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu