≡ Meniu

Hotpoint LTF11M116, model incorporabil cu 14 seturi

Hotpoint LTF11M116 e un model incorporabil capabil în a spăla maxim 14 seturi cu un consum mic de apă și curent.
Întrucât e un model complet incorporabil se adresează celora care vor să-și amenajeze o bucătărie ca la carte cu aparatură nouă.

Modelul LTF11M116 e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat cu 11 programe și funcții moderne (Flexi Load, Flexi Power și Zone Wash).
Din imaginea postată alăturat se poate vedea că e un aparat de culoare albă cu panou de comandă ascuns precum la restul aparatelor electro de genul. Controlul se realizează electronic, iar pe ecranul LCD pot fi văzute diferite operațiuni executate de aparat.

Hotpoint LTF11M116, model incorporabil cu 14 seturi

Pentru vasele foarte murdare și la care murdăria s-a întărit există funcția Zone Wash care îndreaptă forța de curățare în zona necesară. Astfel se obține o spălare localizată care îndepărtează orice. Caracteristica Zone Wash e una care garantează o extre putere de 30% față de un ciclu normal.
Dacă mașinile de spălat rufe au Fuzzy Logic (adaptează resursele în funcție de câte rufe sunt introduse), cele de spălat vase au Flexy Load care permite o capacitate de încărcare superioară. Această funcție nu e una alternativă, ci fix opusă, adică permite o încărcare superioară comparativă altor modele.
Fiabilitatea aparatului e una excelentă, iar din această cauză are o garanție standard de 2 ani. În acest momente disponibilă o promoție cu 5 ani garanție, iar dacă aceasta mai e disponibilă trebuie verificat aici.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, aspectul plăcut (e un model incorporabil complet), eficiența (energetică și la spălare) și că are un nivel de zgomot scăzut (46 decibeli).

Deci, acest model ar fi pentru persoanele care au constant mulți invitați la masă ori doresc să o folosească la o pensiune. Cu un astfel de electrocasnic spălarea vaselor va deveni un lucru plăcut… pentru că e realizat de aparat.
În cazul în care vreți să vă amenajați întreaga bucătărie, dar nu v-ați hotărât asupra restului aparatelor atunci vă recomand și o combină Hotpoint BCB 80201 AA F C 03 întrucât e incorporabilă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu