≡ Meniu

Hotpoint Luce PK 644 D GH X LPG, plită premium pe gaz

Hotpoint Luce PK 644 D GH X LPG e o plită premium cu 4 arzătoare pe gaz și realizată din inox. Aceasta e o plită care se poate alimenta pe butelie, lucru util la țară ori orașe mici unde încă nu există rețea de gaz.
E un aparat modern cu aprindere electrică integrată în cele 4 butoane (evident că trebuie conectat la curent pentru această funcție și va trebui să aveți o priză în apropiere).

Modelul Luce PK 644 D GH X LPG de la Hotpoint e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar puterea maximă a arzătorului mare e de 2 kW, deci nu e Wok. Puteți vedea că butoanele sunt unele ușor de accesat fiind poziționate frontal.

Hotpoint Luce PK 644 D GH X LPG, plită premium pe gaz

Caracteristici

Pe partea de caracteristici se evidențiază ci o construcție robustă din inox și grătare din fontă. Nu doar materialul e inox, ci și culoarea, iar acest lucru face ca aparatul să se potrivească în orice bucătărie.
Fiabilitatea aparatului e una excepțională deoarece beneficiază de o garanție de 5 ani, și acest lucru reprezintă o promoție valabilă o scurtă perioadă. În mod normal vine cu garanție 2 ani care poate fi extinsă la 4.
Greutatea e una nu prea mare de 13 kilograme, iar dimensiunile sunt 4x60x51 (ÎxLxA cm). Aceste dimensiuni sunt necesare incorporării în mobilă.

E un apa sigur întrucât în cazul în care flacăra e stinsă de un curent de aer atunci alimentarea cu gaz e întreruptă.

Pro achiziția modelului de față ar fi că arată bine, costul modic, fiabilitatea ok și ușurința în utilizare.

Concluzie

Deci, dacă vreți un aparat care să arate bine în bucătăria dvs. și care să vină de la un brand serios atunci modelul acesta îl recomand. Proprietari ai brandului sunt Whirlpool și Haier. Whirlpool e nr.1 la nivel mondial, iar Haier e un producător asiatic, dar și nr 1 la nivel de Asia. Faptul că brandul de față e deținut de cei doi nu înseamnă că produsele sunt identice cu Whirlpool, dar la nivel de calitate se ridică similar.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu