≡ Meniu

Hotpoint LUF 8M132 X EU, mașină de spălat vase parțial incorporabilă

Mașina de spălat vase Hotpoint LUF 8M132 X EU e una destul de avansată și se poate observa destul de ușor. Arată diferit față de un model clasic sau unul complet incorporabil. Îmi plac cele complet incorporabile deoarece se poate pune un panou peste ușa mașinii, astfel aparatul nu va fi atât de vizibil. E bine să aveți acest aparat lângă chiuvetă deoarece se poate conecta scurgerea la sifonul chiuvetei. Designul e unul modern iar controlul digital e destul de plăcut iar finisajul negru lucios evidențiază mai bine opțiunile aparatului.

Alternativele sunt destul de puține dacă luăm în calcul toate acele dotări și funcții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint LUF 8M132 X EU, mașină de spălat vase parțial incorporabilă

Capacitatea de încărcare e maximă și e de 14 seturi, iar o opțiune de încărcare la jumătate e necesară. Totuși, mă gândesc că alegeți un astfel de model pentru că doriți spălați multe pahare, vase și tacâmuri. Acest model are un consum mic de resurse, motiv pentru care are clasă A+++ la energie, A la spălare și A la uscare.

Dintre cele 8 programe de spălare, multe dintre ele sunt destul de cunoscute pentru să regăsesc pe toate modelele. Ca și tehnologii are următoarele: sistem de uscare Extra Wind și element de încălzire ascuns. Se poate amâna pornirea programului dacă plecați undeva sau nu aveți timp pentru a pune vasele imediat la locul lor.

Consumul e redus la acest model – 0.83 kWh, respectiv 9 litri de apă. Oricum, un model mare cum e cel de sus are un consum mai mare decât multe alte modele, iar în timp veți recupera banii investiți (cu facturi mai mici). Accesoriile sale sunt următoarele: coș  reglabil pe înălțime și compartimentul pentru sare.

Plusuri: arată destul de bine, ușor de instalat, consum mic de energie, spală decent, multe programe, control cu taste touch etc.
Minusuri: nu sunt.

Hotpoint LUF 8M132 X EU e un aparat care poate fi incorporat cu ușurință dacă aveți un mobilier făcut la comandă sau un corp suplimentar pentru acesta. NU veți găsi motive pentru a nu-l achiziționa, poate că unul complet incorporabil ar fi mai interesant.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu