≡ Meniu

Hotpoint PC640TAV, plită cu arzător de tip triplă coroană

Plita incorporabilă Hotpoint PC640TAV e ceva mai puternică decât restul modelelor din acest buget deoarece are arzătoare mai mari și unul e de tip Wok. Se vede destul de ușor că nu are 2 arzătoare normale, ci doar unul din fiecare iar cel mai mare are și un sistem de ardere mai interesant. E vorba de un arzător wok cu coroană triplă, deci randamentul e unul superior (se apropie de cel al plitelor electrice cu inducție). Oricum, arzătoare atât de mari sunt utile pentru cei care gătesc ceva mai mult, iar un arzător clasic nu ar fi de ajuns.

Puteți găti chiar și în stil asiatic cu ajutorul unei tigăi Wok și sunt suficient de multe rețete pentru Wok pe internet (mâncare gătită rapid). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint PC640TAV, plită cu arzător de tip triplă coroană

Alimentarea acestei plite e pe gaz dar are și aprindere electrică integrată (aprindere la o mână). Panoul e așezat frontal și se vede că butoanele sunt împărțite în funcție de arzătoare, dar oricum, e nevoie doar de o mână pentru a o folosi. Aceste arzătoare arată destul de bine și sunt dotate cu siguranță care întrerupe alimentarea la stingerea flăcării (pentru a se evita orice neplăcere).

Grătarul e realizat din oțel și e împărțit în două părți, pentru a putea curăța ceva mai ușor plita. Arzătoarele au o putere cuprinsă între 1 și 3.25 kW, iar cel mai mare are un sistem de ardere deosebit. Dimensiunile plitei sunt irelevante deoarece acesta vă permite să puteți vase mari pentru că are arzătoare în formă de cruce. Pentru a o instala pe blat trebuie să decupați o secțiune și nu e foarte dificil dacă aveți la dispoziție o mașină de găurit și un pendular.

Plusuri: are un design elegant, preț atractiv pentru cum arată, fiabilitate ridicată, putere mare.
Minusuri: nu sunt.

Hotpoint PC640TAV e un model destul de interesant datorită designului retro/rustic, iar alături de aceasta trebuie să alegeți doar un cuptor retro pe aceeași culoare – avena. Totuși, aș putea spune că s-ar potrivi chiar și un model retro pe negru cu butoane similare cu cele ale plitei.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu