≡ Meniu

Hotpoint PCN 642 IX/HA EE, plită elegantă pe inox

Plita incorporabilă Hotpoint PCN 642 IX/HA EE e una care să potrivește în orice bucătărie și alături de orice cuptor incorporabil. Eu aș opta pentru un cuptor de la același brand și cu finisaj inox/negru pentru că se potrivesc. Cu cât e mai performant, cu atât oferă mai multe avantaje și vă poate ușura viața de zi cu zi. Arzătoarele așezate în cruce oferă mai mult spațiu pe plită și se poate pune oală mai mare pe arzătorul mare. Chiar și spațiul dintre arzătoare e mai mare și se poate curăța ușor plita.

Dacă nu vă ajunge bugetul, există multe pachete promo sunt cu alte aparate și poate vă interesează să economisiți niște bani. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint PCN 642 IX/HA EE, plită elegantă pe inox

Alimentarea principală e pe gaz, iar aceasta oferă un randament mai bun dacă e vorba de o plită puternică. Doar plitele electrice cu inducție sunt mai performante datorită tehnologiei de încălzire. Oricum, acelea costă mai mult (cu 50% mai mult) și nu cred că ar merita să dați acei bani în plus. Uneori, o plită pe gaz e cea mai bună alegere pentru că mâncarea are un gust foarte bun, costul lunar e redus și are un design plăcut. Pe de altă parte, plitele electrice sunt negru lucioase și au un cost ceva mai ridicat.

Nu e mai mare decât o plită clasică și îmi place cum sunt așezate butoanele. Aceste butoane pot fi folosite cu ușurință deoarece sunt poziționate frontal iar aprinderea lor se face prin apăsare și rotire. Arzătoarele de tip Wok sunt mai puternice datorită inelului de ardere suplimentar pentru a putea găti în stil asiatic, dar această plită nu vine cu o astfel de dotare.

Plusuri: arată destul de bine, se pot pune vase mari, arzător mare puternic, ușor de folosit.
Minusuri: nu am găsit.

Hotpoint PCN 642 IX/HA EE  e un aparat care trebuie îngropat în blat și trebuie să aveți o adâncime destul de mare (cam 5-6 cm), iar cablul nu e foarte lung pentru aprinderea electrică.Bineînțeles, nu vă oprește nimeni să folosiți o brichetă pentru a aprinde un arzător.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu