≡ Meniu

Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE, plită cu arzător Wok

Plita incorporabilă Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE e una destul de nouă și care arată destul de bine pe argintiu. Astfel de plite le puteți pune în orice bucătărie care dorește a fi una modernă și alături de acesta se poate opta pentru orice model de cuptor, doar că trebuie să fie pe argintiu/inox sau negru. Există și aparate cu finisaj retro sau rustic doar că acelea arată mult diferit și chiar dacă costă la fel de mult, nu oferă la fel de multe funcții sau dotări.

Alternativele sunt destul de multe dacă luăm în calcul și cele cu finisaj diferit și arzătoare poziționate normal (în formă de X). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE, plită cu arzător Wok

Alimentarea e pe gaz dar plita vine și cu aprindere electrică la o mână, adică trebuie să apăsați și să rotiți butonul cu o singură mână. Acest mod de a aprinde arzătoarele e prezentă pe multe plite noi și doar cele foarte accesibile au aprindere standard (ca la aragazuri). Panoul de control e poziționat frontal la aceste plite și nici nu putea fi pe lateral deoarece e mai lată ca și restul.

Arzătoarele sunt poziționate în formă de cruce, astfel se pot pune vase mai mari sau normale cu mai mult spațiul între ele. Puteți muta ușor vasul de pe un arzător pe altul fără a-l mai ridicat și acest aspect se datorează formei grătarului. Grătarele din fontă sunt mai bune decât cele din oțel, pentru că sunt mai durabile. Alte dotări care nu le-am menționat sunt supapele electromagnetice de siguranță.

Plusuri: design elegant, supape speciale, ușor de folosit, grătare durabile, preț destul de corect, arzător Wok.
Minusuri: nimic.

Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE nu e pentru oricine și e și normal pentru că are arzător special pentru gătit în stil asiatic. Bineînțeles, arzătorul mare poate fi folosit și pentru a găti normal și într-o perioadă mai scurtă de timp. Un randament superior e bine-venit, iar când trebuie să gătiți mai mult și nu aveți un arzător suficient de mare ori puternic, cel Wok vă poate scoate din impas.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu