≡ Meniu

Hotpoint PKL 641 IX HA, plită pe gaz cu aprindere integrată

Hotpoint PKL 641 IX HA este o plită premium disponibilă la un preț mic. E adresată celora interesați să-și amenajeze o bucătărie ca la carte cu electrocasnice incorporabile.
E ușor de folosit întrucât vine cu aprindere electrică integrată, iar din această cauză nu o să fim nevoiți să folosiți ustensile de aprins flacăra.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul eficient. Se poate vedea că e un model de culoare argintie. Cele argintii și negre sunt cele mai vândute întrucât se integrează perfect în orice bucătărie.

Hotpoint PKL 641 IX HA, plită pe gaz cu aprindere integrată

Caracteristici

Butoanele plitei sunt poziționate frontal și are doar 4 întrucât aprinderea e integrată în fiecare.
cred că din imaginea de mai sus puteți vedea că nu are wok și că grătarele sunt realizate din fontă.
Plita Hotpoint Ariston PKL 641 IX/HA are 4 arzătoare din care cel mare (rapid) are 3 kW, cel auxiliar are 1 kW, iar cele semi-rapide (două la număr) au 1,65 kW. Puterea totală a plitei e de 7,3 kW și eu zic că e una suficientă.
Materialele din care e făcută sunt unele de calitate, lucru susținut de garanția de 5 ani (la unele magazine are 2 ani, iar la altele 5).
În cazul în care se stinge flacăra aparatul are oprire automată cu supape electromagnetice de siguranță. Însă, e bine să supravegheați aparatul și să opriți butoanele.

Păreri pro și contra

Ar trebui să ne orientăm spre acest aparat deoarece aparține de Whirlpool (numărul 1 la nivel mondial), la fabricarea sa au folosit materiale de calitate și pentru că e ușor de folosit.
Contra ar fi lipsa arzătorului wok (cu coroană dublă sau dublu cerc), dar dacă nu preparați mâncăruri asiatice atunci nu aveți nevoie de așa ceva.

Deci, dacă vreți o plită de culoare neutră care să se integreze perfect în orice mobilier și care să nu dea bătăi de cap la aprindere atunci aceasta ar fi recomandarea mea.
Pentru conectarea la butelie ar trebui schimbate duzele întrucât plitele vin cu duze pentru alimentarea la rețeaua de gaz. În caz contrar o să aveți o flacără mai mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu