≡ Meniu

Hotpoint PKLL 641 D2 IX HA, plită pe gaz cu grătare din fontă

Hotpoint PKLL 641 D2 IX HA e o plită modernă dotată cu Wok și realizată din materiale rezistente. E un model pentru cei interesați de un aparat pe gaz care să aibă aprindere electrică integrată.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care se integrează perfect în bucătărie întrucât are o culoare neutră. Din imaginea de alături poți vedea cum se prezintă acest produs incorporabil.

Hotpoint PKLL 641 D2 IX HA, plită pe gaz cu grătare din fontă

Caracteristici

Hotpoint Ariston PKL 641 D2/IX/HA e realizată din oțel inoxidabil, iar grătarele sunt din fontă. Materialul din care e realizat în oferă o greutate superioară de 12 kilograme.
Butoanele sunt poziționate frontal și se poate vedea că are doar 4 întrucât aprinderea e integrată în fiecare.
Se poate vedea că în partea dreaptă are un arzător cu flacără dublă, iar acesta are o putere de 3600W. Per total avem arzătoare cu putere nominală de 8,8 kW.
E un aparat sigur întrucât are valvă de siguranță așa încât atunci când flacăra se stinge să se oprească alimentarea cu gaz. Pe unele site-uri am văzut că scrie că e vorba despre supape electromagnetice de siguranță (astfel de supape sunt la toate plitele moderne).
Am văzut scris că plita face parte din gama Luce. Aceasta e una care îmbină tehnologia avansată cu designul.

Pro și contra

Motive pentru care ai achiziționa acest model ar fi disponibilitatea wok, că vine cu aprindere electronică (evident că trebuie conectat la priză pentru ca acest lucru să funcționeze), că e realizat din materiale de calitate (fontă și inox) și fiabilitatea ok.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv. Poate că pe unii i-ar fi ajutat să fie mixtă (cu o zonă de gătit electrică pe inducție), dar eu zic că e bine și așa.

Pentru cei interesați de o plită incorporabilă care să arate bine și care să nu coste o avere recomand acest model. E o plită cu operare clasică la o mână întrucât aprinderea e integrată.
În momentul de față acest aparat are o garanție de 5 ani, aceasta fiind o ofertă cu durată limitată. În mod normal vine cu garanție de 2 ani, iar din această cauză eu zic să profitați acum.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu