≡ Meniu

Hotpoint Quadrio E4DAAXC, combină frigorifică de ultimă generație

Combina frigorifică Hotpoint Quadrio E4DAAXC e una care concurează cu side by side-urile pentru că are un volum generos și un design special. Frigiderul are două uși și dă impresia unui dulap care e poziționat exact cât să ajungeți la el, deci și persoanele mai scunde pot ajunge cu ușurință la el. Am pus poza de jos pentru a vă face o idee, dar și clipul de la final pentru a vedea mai bine cum arată.

Alternativele sunt destul de multe dacă nu vă interesează un design mai special. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint Quadrio E4DAAXC, combină frigorifică de ultimă generație

Compartimentele principale sunt separate, iar congelatorul e defapt compus din două sertare frigorifice. Această zonă e destul de utilă dacă vreți să congelați alimentele (capacitatea e de 9kg la 24 ore). Sistemul de răcire e unul destul de cunoscut deoarece e vorba de No Frost, iar alți producători îi oferă o denumire diferită dar are același rol (control mai bun al umidității, astfel că dezghețarea e automată și nu se mai formează atâta gheață).

Volumul net total e de 402 litri din care 292 litri aparțin frigiderului, deci congelatorul nu e foarte mare. Chiar dacă nu pare mare, e ceva mai mare decât o combină deoarece e mai lată și adâncimea e puțin mai mare. Consumul de energie e de numai 393 kWh pe an, care mi se pare destul de mic pentru acel volum.

Aspectul acestui aparat e unul destul de plăcut deoarece e vorba de un finisaj pe inox. Pe partea de funcții are următoarele: eco, vacanță (holiday), super-congelare și super-răcire. Unele dintre acestea sunt standard. E dotat cu sistem antibacterian care e foarte important pentru un aparat frigorific.

Plusuri: design modern, consum redus de energie, volum mare pentru o combină, performantă și fiabilă.
Minusuri: nu sunt.

Hotpoint E4DAAXC din seria Quadrio arată foarte bine și mai sunt alte modele din serii precedente care arată cam la fel, de aceea am și pus clipul de mai jos, pentru a vă face o idee. Acest aparat frigorific se adresează celor care au o bucătărie generoasă și vor un volum pe măsură. Nici nu aș recomanda un aparat mic dacă aveți o familie numeroasă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu