≡ Meniu

Hotpoint RPD 1047 DX EU, mașină pentru familii mari

Hotpoint RPD 1047 DX EU e o mașină de spălat destinată celora cu o familie numeroasă, iar asta e așa deoarece are o capacitate de 10 kilograme și o clasă de eficiență energetică A+++. La mașini așa de mari e foarte important ca acestea să aibă un consum de curent cât mai mic, la modelul acesta fiind 0,67 kWh.
Mașina nu e doar pentru acasă, ci și pentru o pensiune. O să vedeți că puteți spăla o cantitate foarte mare de așternuturi într-un timp relativ scurt. Lucru care nu prea e posibil cu mașini de 5 kilograme.

Nici nu pot spune că are un cost prea mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Chiar dacă e un aparat mare și care s-ar putea să pară la prima vedere ca fiind foarte gălăgios nu e așa. Vine cu un nivel de zgomot la spălare de 56 decibeli care e foarte scăzut.
Puteți observa că vizual arată bine întrucât are un LCD destul de mare pe care se pot citi diferite informații legate de stadiul spălării.

Hotpoint RPD 1047 DX EU, mașină pentru familii mari

Pe partea de specificații acest model e unul care se evidențiază cu clasa de eficiență energetică A+++ (consumul e de 0,67 kW… după cum am scris și mai sus), un număr mare de programe și o viteză de centrifugare de 1400 rotații.
Și viteza de centrifugare e una importantă întrucât ajută ca hainele să fie cât mai curate și cât mai stoarse de apă.
Mașina poate fi utilizată pentru spălarea hainelor copiilor mici, dar și pentru pilote (plapume). Deci, vedeți că e un electrocasnic destul de versatil.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi că nu costă prea mult, vine cu un consum mic de curent și are un număr mare de programe.
Contra achiziției ar fi că nu are Eco Bubble, dar are diferite lucruri care compensează acest neajuns.

Concluzia mea legată de modelul de față e că e unul dintre cele mai bune cu capacitate de 10 kilograme. Poate că aveți oarecare reticențe întrucât nu cunoașteți brandul și de aceea trebuie să vă spun că e vorba despre un brand eurpeano-american care produce electrocasnice de o calitate superioară.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu