≡ Meniu

Hotpoint RPD 1165 DX EU, mașină performantă cu A+++

Mașina de spălat Hotpoint RPD 1165 DX EU e una suficient de bună și eficientă, motiv pentru care nu e nevoie de un buget mai mare. Pe lângă aceste aspecte e foarte important și cât de bine stoarce dar și cât de bine arată. O mașină mai avansată are și un ecran digital mai mare, deci o să afișeze mai multe informații. Îmi place cum arată, adică combinația de negru cu alb deoarece iasă în evidență destul de ușor ușa sa.

Alternativele sunt destul de multe dacă vă doriți o mașină și cu performanțe mai reduse dar cu aceeași clasă energetică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint RPD 1165 DX EU, mașină performantă cu A+++

E evident din poza de sus că are încărcare frontală și ușa e ceva mai mare. Mi se pare normal că are o ușă ceva mai mare deoarece are și capacitate de încărcare superioară – maxim 11 kg. Centrifugarea e una destul de mare și nici nu cred că veți găsi o mașină cu caracteristici tehnice mai bune. Bineînțeles, vor mai apărea și alte model performante însă acesta mi se pare cel mai bun de la ora actuală.

Clasa de centrifugare e A și e în funcție de caracteristicile tehnice, dar și la restul tot așa e valabil. Astfel, că doar pe partea de consum o mașină stă cel mai bine.

Programele de spălare sunt satisfăcătoare dar unii parametrii pot fi ajustați ca la oricare altă mașină (centrifugare, ora la care să pornească, temperatura etc). Ca și tehnologii, mașina de sus are următoarele: Direct Injection, Digital Motion, Super Silent, sistem Overflow. Se poate selecta centrifugarea adică cât de bine să stoarcă mașina, însă trebuie să țineți cont de țesături (unele necesită o centrifugare mică). Se poate amâna pornirea programului dar și se poate opta pentru funcția de pauză oprire/pornire.

Plusuri: arată foarte bine, spală mult, are un consum redus de energie, destule programe de spălare.
Minusuri: nu sunt.

Hotpoint RPD 1165 DX EU nu se poate compara cu un model vechi în special la partea de consum. Cam toate modelele noi au A++ sau A+++, dar e și în funcție de preț (nu model foarte ieftin nu poate avea A+++).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu