Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hotpoint RPG 846 DD EU, model Super Silent cu Direct Injection

Hotpoint RPG 846 DD EU e o mașină cu o capacitate de 8 kilograme și clasa A+++ de eficiență energetică. Spre deosebire de alte mașini aceasta se laudă cu caracteristica Direct Injection care îndepărtează până la 100 tipuri de pete la 20 grade. Cei de la Hotpoint spun că acesta e cel mai avansat sistem anti-pete de pe piață.

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi. Astfel, primim un aparat de la un brand european de top deținut de Whirlpool (care e numărul 1 la nivel mondial).

Hotpoint RPG 846 DD EU, model Super Silent cu Direct Injection

Caracteristici

Direct Injection presupune că detergentul se dizolvă cu până la 60 procent mai bine decât la alte mașini și e transformat într-o emulsie protectivă care e injectată în tambur.

Vine cu o capacitate de încărcare de 8 kilograme și cu 1400 rotații pe minut. Capacitatea de încărcare mare ajută la posibilitatea spălării mai multor rufe într-un timp mai scurt. Iar, cele 1400 rotații nu ajută doar la o spălare eficientă, ci și la o uscare care durează mai puțin timp (hainele fiind stoarse mai bine).

Aparatul are grijă de țesături prin caracteristica Direct Injection, dar și prin faptul că are certificare Woolmark. Legat de Woolmark Platinum Care trebuie știut că fibrele sunt menținute ca noi și după 20 cicluri de spălare întrucât acestea nu sunt frecate.
Eficiența energetică e deosebită, lucru care nu e dovedit neaparat de clasa A+++, ci și de simbolul Ecotech.
Nivelul de zgomot e unul scăzut de 53 decibeli (la spălare). Acest lucru e posibil datorită motorului trifazat cu suspensie care absoarbe vibrațiile. În acest fel aparatul e considerat unul Super Silent.

Unii probabil că sunt interesați dacă acest model vine cu reglare automată a consumului, iar din această cauză trebuie știut că vine. Deci, are ceva de genul Fuzzy Logic. Acest lucru ajută la o economisire de resurse (de la apă și până la detergent).

De final

Concluzia mea legată de modelul Hotpoint RPG 846 DD EU e că vine la un cost foarte mic și incorporează multe lucruri utile. O să vă recuperați și banii dați pe acest model într-un timp scurt deoarece stă foarte bine pe partea de eficiență (în special consum de curent).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu