≡ Meniu

Hotpoint RPG 926 DX EU, mașină cu capacitate de 9 kg și A+++

Hotpoint RPG 926 DX EU e o altă mașină de spălat rufe cu capacitate mare de spălare dar și cu un consum redus de energie. Bineînțeles, orice model performant trebuie să aibă un o capacitate de stoarcere mai mare însă nu e utilă pentru a spăla orice țesătură. O mașină de spălat nu e foarte doar pentru că poate spăla mult, ci și tehnologiile și programele sunt foarte importante. Spun asta deoarece un număr mai mare de programe vă permite să spălați orice sau rezultate sunt mai bune.

Alternativele sunt multe deoarece aveți nevoie de un buget mare pentru un model performant. Sincer, merită să dați acei bani în plus deoarece poate fi de ajutor în orice locuință. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint RPG 926 DX EU, mașină cu capacitate de 9 kg și A+++

Are un design cu încărcare frontală însă capacitatea de încărcare maximă e de 9 kilograme (e evident din nume). Consumul e de energie într-un program clasic e undeva la 0.8 kWh și se datorează clasei A+++. Decât să luați o mașină cu capacitate de 5 kg, mai bine luați una cu capacitate de 9 kg și veți economisi timp și bani (spălați totul o dată).

În total, mașina are 16 programe de spălare și o bună parte din ele sunt programe mai deosebite (care nu le găsiți la orice mașină): pilote, baby, antialergice 40 și 60, culori închise, super wash.

Ca funcții și tehnologii, modelul de mai sus prezintă următoarele: Super Silent, Direct Injection, Digital Motion și sistem Overflow. Panoul de control vă permite să selectați centrifugarea (dar unele programe au deja centrifugarea corespunzătoare), sistem siguranță împotriva copiilor (blocare butoane), programare întârziată (puteți amâna pornirea sa) și pauză Pornire/Oprire. Dimensiunile sale sunt cele normale, adică nu are o lățime mai mică sau o adâncime sub 60 cm.

Plusuri: spală destul de mult, are un design elegant (se datorită în mare parte finisajului de la ușă), preț corect, destule programe, ușor de folosit etc.
Minusuri: nu e compactă.

Alături de acest model Hotpoint RPG 926 DX EU, se poate achiziționa un uscător pentru rufe pentru că nu oricine are spațiu pentru a usca atâtea rufe. Nu prea am ce să-i reproșez însă pe viitor, s-ar putea se vedem mai multe astfel de modele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu