≡ Meniu

Hotpoint RSG 744 JK EU, model clasa A+++ de 7kg

În cazul în care ești în căutarea unei mașini de spălat ieftine, dar care să facă economii impresionante de curent atunci îți recomand modelul Hotpoint RSG 744 JK EU care are clasa A+++. Se adresează celora cu o familie medie ca mărime ori persoanelor interesate de ceva care să poată fi utilizat chiar și la o pensiune.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are și un număr mare de programe. Având multe programe o să poți utiliza aparatul pentru diferite tipuri de țesături.
Aspectiv se prezintă bine, lucru sesizabil din imaginea de alături. Având un ecran mare vă puteți face rapid o părere despre cât timp mai rămâne pentru spălare ori ce etapă e în derulare. Cred că se poate observa că nici nu are prea multe butoane așa încât să poată fi utilizată chiar și de persoane vârstnice.

Hotpoint RSG 744 JK EU, model clasa A+++ de 7kg

Pe partea de caracteristici se remarcă prin faptul că are clasa A+++ de eficiență energetică (consum foarte mic de curent), că are capacitate de 7 kilograme și un nivel de zgomot de 54 decibeli. Din păcate nu e menționat nimic de Fuzzy Logic, dar pot spune că are multe lucruri care pot suplini acest neajuns.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, că vine de la un brand de top, că vine cu multe programe (are inclusiv unul antialergic), consumul mic de resurse (apă și curent) și că are o capacitate mare.
Contra ar fi că nu vine cu Fuzzy Logic și Eco Bubble ori cu ceva similar. Însă, clasa de eficiență energetică foarte bună vine să suplinească aceste minusuri.

De final pot spune că acest model e unul care se adresează celora cu un buget mic înspre mediu, dar care vor un aparat care să economisească energie electrică. Acum câțiva ani astfel de aparate erau foarte scumpe, și prin astfel de aparate mă refer la cele cu clasa A++ ori A+++, dar acum e ceva obișnuit ca acestea să fie ieftine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu