≡ Meniu

Hotpoint RSG 825 JS EU, mașină de spălat rufe eficientă

Mașina de spălat rufe Hotpoint RSG 825 JS EU e una destul de mare deoarece are performanțe destul de ridicate și un consum redus de resurse – centrifugare de 1200 RPM, capacitate de spălare de 8 kg și A+++. Ar mai fi de adăugat că are un design elegant și combinația de alb cu negru e bine aleasă. Din cele mai multe puncte de vedere e o mașină destul de reușită doar că nu e un model îngust cum și-ar fi dorit unii dintre voi. Mă refer la acele mașini care au o adâncime de 40-45 cm și deci nu vor sta în cale. Nu toți avem încăperi mari și după cum bine știți trebuie lăsat și un spațiu în spatele mașinii.

Nu aș recomanda alt model deoarece nu prea sunt modele cu astfel de dotări. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint RSG 825 JS EU, mașină de spălat rufe eficientă

E un model destul de performant deoarece poate spăla cel mult 8kg de rufe și nu recomand să depășiți această cantitate. Chiar și capacitatea de stoarcere e limitată la 1200 RPM, dar poate fi mai mică dacă alegeți un anumit program (cu cât e mai mică cu atât consumă mai puțin). Din poza de sus se poate observa ușor că are un ecran LCD pe care se poate vedea timpul rămas. Clasa de eficiență energetică e A+++ care e cea mai bună de la ora actuală și evidențiază consumul de energie. Într-un program standard, consumul e de 0.88 kWh dar variază în funcție de temperatura aleasă, durată și centrifugare.

În total, are 16 programe de spălare și observ destul de multe programe mai speciale (care nu sunt prezente la orice aparat). Pe partea de funcții, această mașină iasă destul de ușor în evidență deoarece are o mulțime de funcții: Direct Injection, Digital Motion, Super Silent, Sistem Overflow. Pe lângă acestea are selector centrifugare, sistem siguranță împotriva copiilor, programare întârziată și buton Pornire/Oprire.

Plusuri: arată foarte bine, consumă puțină energie, multe tehnologii, spală mult și ușor de folosit.
Minusuri: nu e compactă.

Hotpoint RSG 825 JS EU e o alegere destul de inteligentă ținând cont de raportul preț/dotări. Acest brand oferă doar soluții bune de aceea îl și recomand.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu