≡ Meniu

Hotpoint SXBD920F, side by side mare la preț foarte bun

Hotpoint SXBD920F face parte din cea mai bună categorie de aparate frigorifice – Side by side. Această categorie e un premium deci nu oricine și-o poate permite dar să nu credeți că are un preț nejustificat. De exemplu, acest model e aproape cât două combine frigorifice doar că arată mult mai bine, controlul electric e poziționat corect, consumul e mult mai mic (dacă facem comparația volum-consum). Nu pot spune același lucru și despre congelator care are o capacitate de congelare de 10 kg, dar cine și pune mai pune în el în 24 de ore? Cea mai bună combină poate avea un congelator cu capacitate de maxim 9 kg/24 de ore dar poate că nici nu veți depozita vreodată așa de mult.

Referitor la preț… ținând cont de cele anterior menționate și că are No Frost, eu cred că e foarte ieftină. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint SXBD920F, side by side mare la preț foarte bun

Volumul total care vă interesează e cel de 537 litri, adică cel net. Spre deosebire de alte aparate (frigidere, combine), la acesta compartimentele principale sunt în stânga și în dreapta. Însă, frigiderul e poziționat întotdeauna în dreapta și are compartimente speciale dar și suporturi deosebite pentru diverse.

Ar mai fi de spus că nu oricine are spațiu pentru a-l pune. Nu ar fi problemă înălțimea sa sau adâncimea sa, dar din poza de sus se observă că e lat – 90 cm. Deci, s-ar putea să nu-l puteți pune în locul vechiului aparat, oricare ar fi el. Bineînțeles, recomand să-l puneți în bucătărie deoarece e un aparat modern și cu care vă puteți impresiona prietenii. Sistemul de răcire No Frost e obligatoriu la astfel de aparate deoarece vă reduce din consum (controlează mai bine umiditatea din interior). Deci, dezghețarea e automată la congelator și nu manuală.

Plusuri: destul de ieftin, arată forate bine atât la exterior cât și la interior.
Minusuri: nu sunt.

Pe partea de funcții Hotpoint SXBD920F are următoarele: vacanță, super-congelare și super-răcire. Funcția holiday sau vacanță nu e prezentă pe orice aparat și după cum se și numește, e utilă atunci când sunteți plecat. Adică consumul scade pe o perioadă îndelungată deoarece nu mai are cine să umble să mai deschidă ușile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu