≡ Meniu

Hotpoint SXBD925GF, side by side pe negru

Side by side-ul Hotpoint SXBD925GF e unul dintre puținele aparate frigorifice care e disponibil pe negru. Se poate observa că nu e în totalitate negru, ci mânerele sunt argintii, astfel e mai ușor să deschideți ușa dorită. Controlul electronic nu iasă prea bine în evidență datorită culorii, dar e de apreciat prezența sa deoarece se poate seta mai bine temperatura interioară, dacă e cazul. În general, toate aparatele mai mari dispun de această tehnologie și e bine-venită. Tehnologia Full No Frost e obligatorie la un aparat frigorific de ultimă generație pentru că reduce din consum și nu se mai formează atâta gheață (control mai bun al umidității).

Dacă nu vi-l permiteți, alegeți un model ceva mai simplu ori de la un alt brand. Există modele chiar sub 3000 de lei, dar nu sunt la fel de performante sau elegante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint SXBD925GF, side by side pe negru

Are un volum net total de 550 litri care e împărțit astfel: 204 litri la congelator și 346 litri la frigider. Deci putem spune că e cât două combine frigorifice iar prețul e foarte bun pentru ce oferă. Acel sistem de răcire e prezent la ambele compartimente și e specificat (Full No Frost), dar aceasta poate fi o modalitate de marketing deoarece congelatorul are nevoie de această tehnologie, pe când frigiderul și așa are dezghețarea automată.

Controlul electronic e mult peste cel clasic și e însoțit de un ecran LCD. Clasa energetică e A+ ca la majoritatea aparatelor noi și nu e ca la alte aparate (mașini de spălat, care au chiar A+++). Designul e unul premium și cred că puteți observa și voi acest aspect. Funcțiile sale sunt puține dar utile: vacanță (ideal dacă sunteți plecați o perioadă lungă și nu va folosi nimeni aparatul) și super-congelare (e specifică congelatorului).

Plusuri: are design elegant, volum generos, consum mic de energie, fiabilitate și funcția Holiday.
Minusuri: nu sunt.

Hotpoint SXBD925GF poate ține locul a două aparate frigorifice dar ocupă mai mult spațiu dacă vreți să-l puneți în locul vechiului frigider. Puteți să-l incorporați într-un perete sau mobilier ca să nu mai pară așa de mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu