≡ Meniu

Hotpoint SZ 12 A1 D/HA, frigider de 122 cm

Frigiderul Hotpoint SZ 12 A1 D/HA e una dintre cele mai bune alegeri de pe piață și pentru acel volum, nu cred că veți găsi prea multe alternative mai bune. Nu e suficient ca un frigider să fie doar ieftin, ci trebuie să arate bine, să consume puțină energie și să fie fiabil. Frigiderele mici au congelatoare modeste și cu cât e mai mare acel frigider, cu atât e o alternativă mai bună la o combină .Cele mai mici combine au o înălțime de circa 170 cm și volumul e pe măsură.

Optați pentru un frigider dacă vă plac alimentele proaspete și nu congelate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint SZ 12 A1 D/HA, frigider de 122 cm

Volumul total net al acestui model e de 191 litri, din care congelatorul are 18 litri. Un congelator așa de mic nu are performanțe mari, adică nu poate congela foarte multe alimente în 24 de ore. Congelarea rapidă e foarte importantă atunci când vreți să conservați corespunzător alimentele. Pentru a vă face o idee despre consumul acestui model, a primit o clasă energetică bună – A+. Mai precis, pe an, acest frigider poate consuma 212 kWh, adică destul de puțin pentru un volum așa de mare.

Spre deosebire de combine, acest model ocupă un spațiu ceva mai mare dar nu pot spune același lucru despre frigiderele mici cum e cel de sus – 54 cm lățime și tot atâta pe adâncime. Acest brand oferă destul de multe soluții pentru acasă, iar dacă nu sunteți mulțumiți, vă recoamdn o variantă ceva mai avansată care poate costa mai mult.

Plusuri: rafturi din sticlă, compartiment pentru legume/fructe, suficiente suporturi pe ușă, preț atractiv etc.
Minusuri: nu sunt.

Un frigider mic se adresează celor care mai au un aparat frigorific (ladă frigorifică sau congelator clasic) sau poate că nu e nevoie de mai mult. Hotpoint SZ 12 A1 D/HA e recomandarea mea pentru că sunt destule motive pentru a-l alege pe acesta și nu pe altul, dar depinde și unde îl veți pune. Nu poate fi pus sub blat deoarece e prea înalt, însă poate ocupa mai puțin spațiu decât modelul mai vechi dacă acela a fost mult mai mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu