≡ Meniu

Hotpoint TCF 87B 6PY1, uscător 8 kilograme

Hotpoint TCF 87B 6PY1 e un excelent uscător pentru cei interesați de un aparat care să poată usca rapid 8 kilograme de rufe. Nici nu consumă mult curent deoarece are clasa B de energie electrică, iar pentru uscarea diferitelor tipuri de țesături există 16 programe.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un electrocasnic foarte bun care e realizat din materiale de calitate (tamburul e din inox, iar cuva e din poliplex; aceste materiale sunt precum la mașinile de spălat).

Hotpoint TCF 87B 6PY1, uscător 8 kilograme

Pe partea de specificații se poate lăuda cu capacitatea de 8 kilograme, că are multe programe, că e făcut din materiale de calitate și că are inclusiv program antialergic.
Pentru a-ți face o părere despre programele pe care le are trebuie să-ți spun că poți usca inclusiv jucării de pluș, cămăși și haine dim mătase. Iar, dacă vrei să uști în anumite intervale orare atunci te va ajuta programarea întârziată. Are un program anti-alergii care te va ajuta în cazul în care ai pielea sensibilă. Acest program e unul brevetat și care distruge bacterii și alte lucruri care produc alergii.

Avantajele achiziționării unui astfel de aparat ar fi costul relativ redus, că e un aparat dedicat unei sarcini, fiabilitatea și că are o garanție care poate fi extinsă la mai mult.
Din păcate are și unele dezavantaje cum ar fi că nu are clasa A++ de eficiență energetică și că nu poate usca o cantitate mai mare, dar cam așa sunt toate uscătoarele. Dacă te deranjează că are clasa B atunci trebuie știut că dacă hainele sunt spălate cu o viteză de centrifugare mare atunci vor fi mai uscate, iar aparatul nu va trebui folosit prea mult. În acest mod vei face economie de curent.

De final pot spune că aparatul acesta e unul care e numai bun pentru cei care stau la bloc și nu au un spațiu special pentru uscat haine. Adevărul e că aparatul e excelent inclusiv pentru cei care stau la casă și nimeresc vremea rea atunci când doresc să pună rufele la uscat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu