≡ Meniu

Hotpoint TD 640 S WH, plită din sticlă albă

Dacă vrei să-ți amenajezi o bucătărie ca al carte cu electrocasnice incorporabile atunci Hotpoint TD 640 S WH ar fi un punct de plecare. Aceasta e o plită incorporabilă pe gaz care teoretic poate fi utilizată și pentru prepararea mâncărurilor asiatice care sunt făcute în vase wok (acelea cu fund rotund).
E de culoare albă, iar butoanele sunt poziționate frontal, fiind cu aprindere electrică integrată.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată destul de bine.

Hotpoint TD 640 S WH, plită din sticlă albă

Vine cu 4 arzătoare pe gaz aprinse în mod electric de la unul dintre cele butoane care sunt poziționate frontal. După cum am precizat mai sus, aparatul e de culoare albă, fiind făcut din sticlă albă, iar grătarele sunt din email. Datorită culorii aparatului aș recomanda această plită în special în bucătării în care mobila e deschisă la culoare.
În mod normal se conectează la rețeaua de gaz, dar dacă nu aveți așa ceva atunci puteți să o legați și la butelie deoarece vine cu duzele corespunzătoare. Presiunea o să fie reglată mai mare și de aceea dacă legați o butelie atunci trebuie neaparat să schimbați duzele… în caz contrat o să ardeți vasele și părul de pe mână. 🙂

Sunt multiple avantaje ale achiziționării unei astfel de plite, dar eu aș aminti costul de achiziție mic, că vine de la un brand foarte ok, fiabilitatea crescută, că poate fi utilizată de oricine (datorită faptului că are aprindere integrată de tip electrică) și posibilitatea extinderii garanției.
Din păcate, fiind un model alb o să poată fi integrat doar în mobilă deschisă la culoare… acesta fiind singurul dezavantaj.

La final pot spune că aparatul acesta e numai bun pentru cineva cu un buget nu prea mare interesat de o plită aspectuoasă și ușor de folosit.
Dacă aveți reticențe în a achiziționa produsul întrucât nu știți mare lucru despre brand atunci trebuie să spun că brandul e unul euro-american deținut în parte de italienii de la Indesit și americanii de la General Electric (GE).
Din preview-ul de alături vă puteți face o părere despre cum arată acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu