≡ Meniu

Hotpoint TQG 641 HA BK EE, plită incorporabilă pe cristal negru

Plita incorporabilă Hotpoint TQG 641 HA BK EE are arzătoarele poziționate diferit față de majoritatea plitelor pentru a putea pune vase mai mari. Nu toți producătorii oferă plite cu arzătoare așa de puternice și cu poziționare diferită. O plită cu arzătoare așezate în „cruce” are o adâncime mică, arzătorul frontal e destul de aproape, dar și panoul de control mi se pare destul de reușit. Se adresează celor care vor o plită cu design diferit și care să poată fi instalată pe un mobilier cu adâncime mică. Nu e obligatoriu să o puneți exact deasupra cuptorului, o puteți instala unde vă permite să puneți și o hotă incorporabilă.

Dacă aveți un buget limitat și aveți nevoie și de alte aparate, atunci trebuie să luați în calcul o plită ceva mai accesibilă dar care nu va arată la fel de bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint TQG 641 HA BK EE, plită incorporabilă pe cristal negru

În general, plitele mai scumpe arată mai bine și oferă un finisaj premium, un grătar din fontă și alte dotări interesante. Are arzătoare de dimensiuni variabile și nu există unul Wok, dar nici nu cred că e nevoie. Acel arzător special are o putere ceva mai mare pentru că are un inel de ardere suplimentare, deci se poate găti cu o tigaie specială (gătit în stil asiatic). Alte dotări care nu le-am menționat sunt supapele electromagnetice de siguranță. Siguranțele întrerup alimentarea pe gaz la stingerea flăcării.

Trebuie să profitați de promoția actuală deoarece veți economisi niște bani pentru un aparat mai bun. Uneori, există pachete promo cuptor + plită, care vă ajută să economisiți bani doar că nu veți putea alege modelul dorit.

Plusuri: arată destul de bine, arzător mare destul de puternic, preț decent, grătar din fontă.
Minusuri: nu sunt.

Hotpoint TQG 641 HA BK EE e un aparat care necesită incorporare pentru instalare și e destul de simplă instalarea deoarece trebuie să decupați blatul. E ceva mai dificil să instalezi un cuptor incorporabil iar dacă mobilierul actual nu vă permite, puteți face un corp de bucătărie special. Spun asta deoarece trebuie să luați în calcul și alte incorporabile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu