≡ Meniu

Hotpoint UPSI 1722 F J, congelator de 220 litri

Hotpoint UPSI 1722 F J e un aparat frigorific foarte bun și care are o formă de frigider. Un aparat așa de performant face parte din segmentul de vârf și se adresează celor care și-l permit. Are și funcția Super-Freeze care nu trebuie să lipsească și e destul de utilă.

Alternative sunt congelatoarele mai mici sau mai ieftine, dar nu trebuie să excludem faptul că există și lăzi frigorifice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint UPSI 1722 F J, congelator de 220 litri

Sistemul de răcire e unul avansat și se numește No Frost. Pentru cei care nu știu, acesta prezintă un control ceva mai avansat al umidității. Astfel, nu se va mai forma gheața nedorită pe alimente iar alimentele vor fi proaspete o perioadă mai îndelungată. Clasa energetică e A+ și e foarte bună pentru acest tip de aparat. Consumul de energie e scăzut și anual e undeva la 286 kWh.

Capacitatea aparatului e importantă deoarece ea evidențiază spațiul de depozitare, aspect important pentru un congelator. În 24 de ore, acesta poate congela undeva la 11 kilograme. Deci cu acesta puteți cumpăra mai multe alimente și să le puneți la rece. Astfel se pot face cumpărături mai rar și voi câștigați timp și bani.

Designul e elegant deoarece e simplu iar culoarea e plăcută – inox. Are o singură ușă care se deschide spre dreapta iar deschidere se face ușor cu ajutorul unui mâner vertical. Dimensiunile sale sunt următoarele: 175 cm înălțime, 60 cm lățime și 65 cm adâncime. Nivelul de zgomot e undeva la 42 dB, care e destul de mic pentru un aparat care congelează.

Plusuri: are un design elegant, autonomie fără curent bună, silențios, sistem No Frost, consum redus etc.
Minusuri: nu e prea ieftin.

Hotpoint UPSI 1722 F J e un aparat foarte reușit și care-l recomand în special pentru ce oferă și că e oferit de un brand cunoscut. Acesta poate să vă ajute și la capitolul spațiu (datorită formei verticale). Lăzile frigorifice oferă mai mult volum în același preț doar că nu sunt la fel de compacte și înalte. În funcție de ce aveți nevoie, faceți alegerea corectă dar eu aș alege pe acesta chiar dacă nu e foarte ieftin.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu