≡ Meniu

Hotpoint WMD 863B, model clasa clasa A+++ de 8kg

Hotpoint WMD 863B este o mașină de spălat rufe pentru acasă, dar și pentru o mică pensiune deoarece are capacitate de încărcare de 8 kilograme. E un model premium care poate spăla o cantitate mare de rufe, iar clasa de eficiență e în favoarea dvs întrucât are clasa A+++ (lucru care se traduce printr-un consum mic de curent).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar dacă te grăbești poate prinzi și o ofertă cu o garanție extinsă la acest model Hotpoint WMD 823 B. Costul nu e mare dacă analizăm cantitatea de haine care poate fi spălată cu acest aparat deoarece pe piață sunt prea puține modele de 8 kilograme.

Hotpoint WMD 863B, model clasa clasa A+++ de 8kg

Modelul acesta e unul cu încărcare frontală, iar afișajul e unul de tip LCD pe care sunt afișate diferite operațiuni care le execută aparatul.
Vine cu un număr de 16 programe care te vor ajuta să speli eficient diferite tipuri de haine. Că tot e iarnă, dacă vrei să speli o bluză din lână atunci cu acest model poți face așa ceva deoarece e unul cu program dedicat acestui tip de material.
Materialele din care e făcut aparatul sunt unele de calitate, fiind vorba despre poliplex și inox.

Avantajele achiziționării unui aparat precum acesta ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, costul de achiziție nu prea mare și că nu e un aparat gălăgios.
Sunt și dezavantaje legate de aparat, mai exact că nu are uscător integrat și că nu e menționat nimic de Fuzzy Logic (asta motivează prețul scăzut). Oricum, Fuzzy Logic e o caracteristică nu prea necesară la modelul acesta din moment ce are clasa A+++.

Deci, dacă te interesează o mașină de spălat care să poată spăla o cantitate mare de haine și care să fie eficientă atunci îți recomand acest model. Nici nu scoate prea mult zgomot deoarece are un nivel de zgomot de 53 decibeli. Vine chiar și cu o caracteristică Super Silent care te va ajuta pe partea de silențiozitate.
Pentru a-ți face o părere despre cum arată și ce poate îți recomand să te uiți la clipul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu