≡ Meniu

Hotpoint WMTG 602 H, mașină de spălat de 6kg

Hotpoint WMTG 602 H e o mașină de spălat rufe destul de compactă motiv pentru care nici performanțele sale nu prea ajută. Designul e relativ același doar că ecranul LCD e mai mare la acesta, deci poate afișa ceva mai multe informații. Aceste modele sunt cunoscute pentru performanțele lor (datorită designului centrifugarea și capacitatea de spălare nu pot fi mari). Un aparat foarte compact nu poate fi comparat cu unul mai mare, iar tehnologiile sau funcțiile speciale sunt și ele importante.

Alternative sunt mașinile cu încărcare frontală care au o adâncime mai mică de 45 cm (mă refer la cele înguste). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint WMTG 602 H, mașină de spălat de 6kg

Încărcarea verticală e evidentă din poza de sus iar panoul de control nu e frontal ca la mașinile clasice, ci e ceva mai în spate. Afișajul LED e unul reușit deoarece e de folos și oferă cele mai importante informații. Astfel supravegherea programului e mai simplă. Viteza de centrifugare e 1000 de rpm, clasa energetică e A++ și capacitatea de spălare e de 6 kg. Consumul la un program standard e de 0.9 kWh, dar în cazul unor mașini e și mai mic.

Programele de spălare sunt următoarele: extra-clătire, jeans, ușor de călcat, mătase/perdele etc. Nivelul de zgomot e undeva la 59 dB dar numai în timpul spălării. Bineînțeles, când stoarce mașina e mai zgomotoasă dar depinde și de centrifugarea aleasă. Dimensiunile aparatului sunt următoarele: 90 cm înălțime, 40 cm lățime și 60 cm adâncime. Nu e genul de aparat care l-ați putea pune sub blat dar poate fi pus în baie sau într-o debara. Ideea e că nu ocupă mult spațiu și dacă camera e mică, încărcarea se poate face din partea superioară.

Plusuri: are un design compact, arată foarte bine, e fiabilă, suficiente programe de spălare, consum redus de resurse etc.
Minusuri: centrifugare mică.

Hotpoint WMTG 602 H e o alegere bună pentru cei care nu au mult spațiu pentru a o pune. Dar mai sunt și cele Slim cu încărcare frontală care costă puțin mai mult dar pot avea performanțe mai mari. Dacă nu aveți timp pentru uscarea rufelor, un uscător e necesar. Aceste mașini nu vin cu uscătoare incorporate ci doar cele cu încărcare frontală.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Calin Leonard

    Doresc toata documentatia tehnica(manualul)in limba romana,contracost,plata la livrare.URGENT ! So licit aceasta pentru ducumentare prealabila.Multumesc !

Lasă un comentariu