≡ Meniu

Hotpoint WMTG 722 H, mașină albă cu încărcare verticală

Mașina de spălat Hotpoint WMTG 722 H e una cu încărcare verticală și poate fi observat din poza alăturată. Face parte din noua seria WMTG care arată la fel, doar unele caracteristic tehnice diferă (centrifugare și capacitate de spălare). Diferențele de performanță sunt mici deci prețurile nu diferă cu mult. Fiabilitatea e destul de ridicată la noile modele și, în special, dacă sunt oferite de producători cunoscuți. Panoul de control e îmbunătățit, dacă e să-l comparăm cu cel al modelelor vechi. Ecran LCD e ușor de observat deoarece e mai mare și oferă informații suplimentare.

Dacă nu vă place cum arată ori dimensiunile sale nu vă avantajează, atunci optați pentru o mașină de spălat Slim. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint WMTG 722 H, mașină albă cu încărcare verticală

Încărcarea verticală vă avantajează deoarece nu e nevoie de o cameră mare pentru a pune aparatul și panoul de control e poziționat în spate. Ecranul LCD e mai mare și oferă informații destul de multe. Ca și specificații are: centrifugare de 1200 RPM, capacitate de spălare de 7 kg și clasa energetică A++. Consumul într-un program standard e de 1.05 kWh care e foarte bun și în cazul altor modele e și mai mic (dar acealea sunt mai scumpe).pe o perioadă îndelungată .

Ca și programe are: lenjerie/prosoape, baby, cămăși, bumbac, mix etc. În total are 18 programe dar majoritatea le găsiți și al alte mașini. Unele programe pot avea o denumire diferită (denumirile sunt date de brand). La capitolele funcții și siguranță are: selector centrifugare, detectare spumă, amânare pornire și sistem overflow. Dimensiunile sale sunt următoarele: 90 cm înălțime, 40 cm lățime și 60 m adâncime. E mult mai compactă decât o mașină cu încărcare frontală (cele înguste au o adâncime de 43-45 cm).

Plusuri: arată foarte bine, e eficientă, destule programe, performanțe ridicate, compactă și ușor de folosit.
Minusuri: nu prea sunt.

Hotpoint WMTG 722 H nu e chiar accesibilă dar nici nu puteți avea pretenții la un model ieftin și foarte performant. În general, aparatele performante și compacte sunt mai scumpe decât cele clasice care au dimensiuni mai generoase. Dacă nu sunteți fan, există producători care pot concura cu acesta și care oferă soluții cam la fel de bune.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu