≡ Meniu

Hotpoint WMTG 723 H, mașină verticală clasa A+++

Hotpoint WMTG 723 H e o mașină de spălat rufe cu încărcare verticală destinată celora care nu au prea mult spațiu destinat unei mașini de spălat. Nu trebuie să te preocupe consumul de curent deoarece are cea mai bună clasă de eficiență, iar dacă vrei să știi capacitatea sa atunci e bine de știut că are o capacitate de 7 kilograme… destul de mare.
În general, mașinile precum aceasta sunt mai slabe (la performanțe) decât cele normale, dar nu e cazul acesteia care se descurcă formidabil la orice capitol.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat marca Hotpoint. Acest brand e unul deținut în parte de italienii de la Indesit și americanii de la GE.

Hotpoint WMTG 723 H, mașină verticală clasa A+++

Pe partea de caracteristici se poate lăuda cu o capacitate de 7 kilograme, consumul de curent mic (datorită clasei A+++ de eficiență), nivelul de zgomot redus, cele 1200 rotații pe minut (pe partea de centrifugare) și cu numărul mare de programe. nu are doar 18 programe, ci are și un program rapid de 15 minute care te va ajuta în cazul în care vrei să speli ceva ce nu e foarte murdar.
Materialele folosite la aparatul acesta sunt unele de calitate, fiind vorba despre cuvă din poliplex și tambur din inox.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi costul de achiziție nu prea mare, că e un aparat foarte eficient și fiabilitatea ok.
Nu ar fi stricat dacă ar fi avut Fuzzy Logic, acesta fiind singurul minus. Oricum, are ceva compensator – programul rapid de 15 minute care te va ajuta să economisești resurse. Un program rapid e bun atunci când ai de spălat vreo 3 rufe și nu vrei să consumi prea multe resurse.

Deci, dacă te interesează o mașină care să arate bine, să nu ocupe mult loc și să fie eficientă atunci acest Hotpoint ar fi recomandarea mea. În anul 2015 cuvântul de ordine e eficiența și de aceea lumea se orientează înspre mașini de spălat cu un consum de curent cât mai mic, deci cu o clasă de eficiență energetică A+++ (astfel de electrocasnice sunt chiar rare, dar indispensabile atunci când vrei să ai o casă verde).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu